- Konu Sahibi Denizkizi2425
ben ebeveyn banyosuna makine koymustum onun ustune tahta kestirdim butun yorganlari hurclara koyup o tahtanin ustune koydum yastiklarida hurcla bazanin altina koydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vakumlu torbayla istediğin yere sığdır cnmkızlar baslıktanda anladığınız gibi yastık ve yorganlar,carsaflar bunları evinizde nasil saklıyorsunuz..?
Evimde hersey düzenli olsun istiyorum..göz önünde olmasını istemiyorum ..
Bazanın altına sıgmayınca gardırobun üzerine hurçlayıp koydum ama orada da gözüme batıyor
Bugün onlarla ıgrasıp düZene sokucam ..
Bunların dışında bazamda çeyizim ve kışlıklar da var..
Onları cıkartıp sadece yastık yorganları sıgdırıcam inş.
Daha önce bi kaç kez hepsini sıgdırmayı denedim ama olmadı..
Bugün ümitle tekrar kolları sıvıyorum..
Çeyiz ve kıslıklara gardıropta yer ayarlıyıcam.. ( sandıgım yok)
Ahhhh ahhh inşallah hepsi olur...bende stres oldu kızlar...fikirlerinize çok ihtiyacım var genel olarak
Zaten ince olduğu için hemen toparlanıyor ama yastıklar öyle olmuyor. Hemen kullanılmayacaksa makinede yıkamak kabartıyor tekrar.Renkli olması benide rahatsız edyor o yüzden kaldırıcam..
Ayrıca hurç konusunda yastıkları bozma durumu benimde aklıma geldi
Yorganları dokularını inceltmiyormu canm
Oda güzelmis canmben ebeveyn banyosuna makine koymustum onun ustune tahta kestirdim butun yorganlari hurclara koyup o tahtanin ustune koydum yastiklarida hurcla bazanin altina koydum
Hmm bu fikir mantklı canm.. Yastıklar içşnde alıcaktm ama sünerse hiç iyi olmaz..sagol cnmZaten ince olduğu için hemen toparlanıyor ama yastıklar öyle olmuyor. Hemen kullanılmayacaksa makinede yıkamak kabartıyor tekrar.
Sizi ayakta alkışlıyorumkutu hurç şık
dolap üstü iyi olabilir gibi görünüyor ama toz unsurunu unutmayın derim Denizkizi2425
zira bir süre sonra üstü toz olur
onu boşaltıp yıkamak da ayrı bir sorun olur gibi
zira biizm dolap üstyü bomboş yine de toz oluyor silinmeyince
Vakumlu hurçları uzun süredir kullanıyoruz. Memnunuz gayet. Bütün yorgan yastık kışlıklar koyulabiliyor çok az yer kaplıyor. İçindeki havayı iyice çektikten sonra ağzını güzel kapatırsanız bir şey olmaz. Tabi yıllarca kullandıkça yavaş yavaş hava almaya başlıyor ama baya gidiyor. Çok da pahalı değiller yeniden alırsınız bi şey olmaz.[/QUO
Sadece yorganlarım için iyi olur canm tabi kışlıklarda olablir.. Sonra çeyizlik havlular lifler ama yastıklarıma düşünmüyorum
Sana mı bana mıKiler şart bana
Sana mı bana mı
Hemen gelsinlerİkimize birer ardiye ve kiler lütfen. .
Sipariş ettim
Hemen gelsinler
Çok sinirliyim
Birine ver gitsin artık yer döşeği mi kaldı..Hiç kullanmadığım yer döşeklerim paketi ile birlikte yapıldığı gibi duruyor. .
Birine ver gitsin artık yer döşeği mi kaldı..
Gerçi misafirin çok oluyorsa onu bilmem..
O açıdan çok iyi oluyor tabi