- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
En fazla carsaf alır.. Yastıklardanda koysam abes olur mu acaba ??Genişse olur vestiyer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En fazla carsaf alır.. Yastıklardanda koysam abes olur mu acaba ??Genişse olur vestiyer.
Denemekten zarar çıkmaz koyun bir bakın nasıl olacak.En fazla carsaf alır.. Yastıklardanda koysam abes olur mu acaba ??
Bildiğiniz iyi bi marka varmı canm internetten spariş edeceğim..Yastık yorganları vakumlu hurçlara koyuyorum, nevresim ve kılıfları normal hurçlara koyuyorum. Çok da memnunum. Vakumlu hurçların kaliteli olanlarından alın, ağzını talimata uygun kapatın. Baza altındaki sivri yerlere falan dikkat edin, delinirse hava alır çünkü. Hava aldırmazsanız senelerce saklanır, yerden de tasarruf sağlar
Canım once ikiye katliyorum uzun kısmından sonra iki ucu birbirinin ustune atıyorum. Tamda anlatamadim ama.Canm yastıgımda cok var bir bölümü tamamen yastık alıyor.. Katlama seklıniz nasi ? Hurç ilemi koydunuz ?
Tavsiye edeceğin marka varmı canım.. Bi de hangi boyutlar ideal oluyor .. Gerçi üzerinde yazar..
İnternetten spariş edeceğim
Tavsiye edebileceğiniz marka var mı?
Marketten almıştım zamanla geri şişiyor.
Aslında hurçlarla gayet iyi olabilir...sagol canm bu benm için iyi bi fikir oldu..Denemekten zarar çıkmaz koyun bir bakın nasıl olacak.
Ayyy çok tatlymis sekerim bak bu sekilde gardırobun üzerine olablir... Nereden aldın ? Bakiyim hemenEki Görüntüle 1880559 Vakımlu hurçları ben sevmiyorum kırış kırış duruyo görüntü olarak sevmiyorum ben cicili hurçlardan aldım onların içine koyup gardrobun üzerinde muhafaza ediyorum
Hem baktıkça da gözüme hoş geliyor
Kutu hurç deniyor sanırım
Kızlar vakumlu hurçlar dan tacsiye ediyorsunz sanırım ...
Ama bunlardan emin değilim..
Uzun süre kullanıp memnun kalan var mı ??
Gardırop yada vestiyer.. İkisinide değerlendiricem ama vestiyer de canta ve dıs kıyafetlerim var yine gardıroba kaldık
SMalesef bildiğim marka yok internetten almıştık bizde. Bazıları iyi çıktı bazıları kötü. Birde konulduğu yer önemli. Takilmamasi delecek bişey olmaması lazım.
Ağzını iyi kapadiginiza emin olun. Minik bi aparatı oluyor sıkı kapanması için onu gezdiriyorsunuz ağzında. Onu bi kaç kere gezdirin iyice kapandigina emin olun.
Boya gelince yorgan yastıklar için en büyük boy lazım. Koyacak yerinize göre secmelisiniz diğer boylari.
sagol canm bunu da deneyeceğim inşallahMalesef bildiğim marka yok internetten almıştık bizde. Bazıları iyi çıktı bazıları kötü. Birde konulduğu yer önemli. Takilmamasi delecek bişey olmaması lazım.
Ağzını iyi kapadiginiza emin olun. Minik bi aparatı oluyor sıkı kapanması için onu gezdiriyorsunuz ağzında. Onu bi kaç kere gezdirin iyice kapandigina emin olun.
Boya gelince yorgan yastıklar için en büyük boy lazım. Koyacak yerinize göre secmelisiniz diğer boylari.
Aldım derken Annem sağolsunAyyy çok tatlymis sekerim bak bu sekilde gardırobun üzerine olablir... Nereden aldın ? Bakiyim hemen
Hemen iyi bi marka alıyim o zaman.Yastıklarımın ve yorganlarımın hepsi vakumlu hurçlarda. Sadece bizim kullandıklarımız dışarıda. Gerisini misafir geldiğinde ihtiyaca göre çıkarıyorum ve inanın bana vakumlu hurç şahane bir şey bir çekyat altında çift kişilik ve tek kişilik iki yorgan ve dört yastık ve kışlık kıyafetlerimi sığdırdım.
Yastıklarımın ve yorganlarımın hepsi vakumlu hurçlarda. Sadece bizim kullandıklarımız dışarıda. Gerisini misafir geldiğinde ihtiyaca göre çıkarıyorum ve inanın bana vakumlu hurç şahane bir şey bir çekyat altında çift kişilik ve tek kişilik iki yorgan ve dört yastık ve kışlık kıyafetlerimi sığdırdım.
madame coco, evidea, enlish home bakayim belki oralarda vardır .. Çok güzelmiş güle güle kullanAldım derken Annem sağolsun
Sanırım istanbuldan çeyiz mağazasından almıştı
Hemen iyi bi marka alıyim o zaman.
Marka söylermisin canm hepsi iyinolmutormus.
Sen hangisini kullanıyorsun ??
Benimkilere hiçbirşey olmuyor. Hurcun ağzını açınca eski haline geliyor.Peki özellikle yastıklar yapışmıyor mu vakumlu hurçta
Zira bazen markette vs satalım diye koyuyorlar hani yorgandan ince olmuş sıkışmış da öyle olmuyor mu