bende adana kebabiyla katilmak isterdim ama zor gibi görünüyor
Yeni kategpri hayirli olsun kizlar.Bol katilimli olsun
Yöresel bir tatliylada katilabilirmiyiz,yoksa sadece yemekmi olmasi lazim:26:
Anladim cnm.Tatli duydummu bi katilasim geldi,cekiyor beni pasta tatli isleri kendine sankiBence olurYöresel bir yemek olmalı bu tatlı,börek,köfte,salata,etli,zeytinyağlı hiç farketmez
Anladim cnm.Tatli duydummu bi katilasim geldi,cekiyor beni pasta tatli isleri kendine sanki
Ben anlamam kazenin ekledigi resimlerde tatlida vardiCanım bu benim fikrim ne düşünülür bilmiyorumTamam sen yap tatlını katıl bekliyoruz
Ben anlamam kazenin ekledigi resimlerde tatlida vardi
Yok derse yöresel tatlilar diyede bir kategori isterim
Tamam cnm.ben bekleyeyim o zaman biraz,katilimcilari yemekleri göreyim.Karari o zaman vereyimYok yok bir şey demez ben de öyle düşünüyorum yöresel yemeklere hepsi giriyor..
Tamam cnm.ben bekleyeyim o zaman biraz,katilimcilari yemekleri göreyim.Karari o zaman vereyim
Niye zor olsunBekliyorum Rabiş yarışmaya katılabilirim deyip katılmayanların peşinden geliyorum haberin olsunEki Görüntüle 859239
Cok guzel bi yarısma bence ,bi bakalım nasıl baslayacak ,kim kazanacak .Hayırlısı olsun ...
Sizde katılmayı düşünmez misiniz
peki siz katilmayi düsünmüyormusunuz hanimefendi
katılmayı dusunuyorum aslında ...
Canım şimdilik düşünmüyorum ama gerekirse katılırımkatil nevosumcok isterim katilmani
Siz bilirsinizBen yabancı oldugum icin Turk Yoresel yemeklerin pek bilmem ama yapiyorum .Eliden çeşitli yemekler çigat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?