Geç kalmışsın
Evet canım kullanamadım
Hepinizin yemeği benim için sahiden özelÇok düşündüm ve ayrım yapamadım İyi ki kapanmış anket
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim çok güzel bir yarışma olduBitsin hiç istemiyorum
Siz yine katılsanız birlikte olsak her zaman:26:
ama ben daha oy kullnmadım:26:
nasip bakalım nevrestem...neden olmasın..benim ayarım belli olmaz
hiç ummadığınız anda katılıveririm...
kime verecektin??
veremedikten sonra ne anlamı var söylemenin
neden daha önce vermedin datlu,
veremedikten sonra ne anlamı var söylemenin
iş yerinde bazı resimleri göremiyorum, sonrasında da evde bakar veriirm dedim ama haftasonunu evde geçirmedim. kaldı öylece.
imzalı mazeret dilekçemi müdüriyete bırakıyım mı:26:
Anlamsız olur mu hiç bana verilen oyların benim için manevi anlamı büyük
Nickim ''Usha'' diye yazılıyorkarışıklık olmasın diye dilekçenin altına not düşebilirsin
iş yerinde bazı resimleri göremiyorum, sonrasında da evde bakar veriirm dedim ama haftasonunu evde geçirmedim. kaldı öylece.
isimlerinizin yazılı olduğu dilekçeyi evrene yollayayım, prormosyon amaçlı:)))
sen bana söyle, benden sır çıkmaz
Oylama senin ve benim vereceğimiz oy ile değişmiyecek sen kime oy vereceğini söyle emin ol kıymetli olur
Ben hepsine oy verdim öyle saysınlarHepsine benden 100 puan Çok güzel dostluklar tatlı sohbetlerde çabası
ha ha :))) en ikna edici konuşmaydıOylama senin ve benim vereceğimiz oy ile değişmiyecek sen kime oy vereceğini söyle emin ol kıymetli olur
Ben hepsine oy verdim öyle saysınlarHepsine benden 100 puan Çok güzel dostluklar tatlı sohbetlerde çabası
ha ha :))) en ikna edici konuşmaydı
içimden Usha geçti , bende yaptım manisa kebabı biliyosun. bunu değişik bir kişinin elinden görmek beni memnun etti. tadınıda çok beğendiğim bir yemektir.
Ne hakediyorsanız onu veriyorum istemiyorsan sana 99 vereyimNevoş puanları öyle bol keseden dağıtıyorsun ki insan ister istemez korkuyor canım
ha ha :))) en ikna edici konuşmaydı
içimden Usha geçti , bende yaptım manisa kebabı biliyosun. bunu değişik bir kişinin elinden görmek beni memnun etti. tadınıda çok beğendiğim bir yemektir.
Ne hakediyorsanız onu veriyorum istemiyorsan sana 99 vereyim
Usha'nın ellerine sağlık bende çok düşündüm ama bir ortasını bulamadımUsha eski arkadaşım onunla tekrar sohbet etmek hatta daha çok kaynaşmak beni çok ama çok mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?