Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Oy kullanmayan arkadaşların oylarını bana yazalım yazık bana

nasip bakalım nevrestem...neden olmasın..benim ayarım belli olmaz
hiç ummadığınız anda katılıveririm...

ama ben daha oy kullnmadım:26:

kime verecektin??

veremedikten sonra ne anlamı var söylemenin

Anlamsız olur mu hiç bana verilen oyların benim için manevi anlamı büyük

iş yerinde bazı resimleri göremiyorum, sonrasında da evde bakar veriirm dedim ama haftasonunu evde geçirmedim. kaldı öylece.

imzalı mazeret dilekçemi müdüriyete bırakıyım mı:26:

Nickim ''Usha'' diye yazılıyor karışıklık olmasın diye dilekçenin altına not düşebilirsin

Anlamsız olur mu hiç bana verilen oyların benim için manevi anlamı büyük

Nickim ''Usha'' diye yazılıyor karışıklık olmasın diye dilekçenin altına not düşebilirsin

isimlerinizin yazılı olduğu dilekçeyi evrene yollayayım, prormosyon amaçlı:)))

iş yerinde bazı resimleri göremiyorum, sonrasında da evde bakar veriirm dedim ama haftasonunu evde geçirmedim. kaldı öylece.

imzalı mazeret dilekçemi müdüriyete bırakıyım mı:26:

Oylama senin ve benim vereceğimiz oy ile değişmiyecek sen kime oy vereceğini söyle emin ol kıymetli olur
Ben hepsine oy verdim öyle saysınlarHepsine benden 100 puanÇok güzel dostluklar tatlı sohbetlerde çabası

Oylama senin ve benim vereceğimiz oy ile değişmiyecek sen kime oy vereceğini söyle emin ol kıymetli olur
Ben hepsine oy verdim öyle saysınlarHepsine benden 100 puanÇok güzel dostluklar tatlı sohbetlerde çabası

Nevoş puanları öyle bol keseden dağıtıyorsun ki insan ister istemez korkuyor canım

ha ha :))) en ikna edici konuşmaydı

içimden Usha geçti , bende yaptım manisa kebabı biliyosun. bunu değişik bir kişinin elinden görmek beni memnun etti. tadınıda çok beğendiğim bir yemektir.

içimden Usha geçti , bende yaptım manisa kebabı biliyosun. bunu değişik bir kişinin elinden görmek beni memnun etti. tadınıda çok beğendiğim bir yemektir.

Oyu vermiş kadar oldun datlucum birde hediye gönderirsen iyice makbule geçersin

Nevoş puanları öyle bol keseden dağıtıyorsun ki insan ister istemez korkuyor canım
Ne hakediyorsanız onu veriyorum istemiyorsan sana 99 vereyim

Usha'nın ellerine sağlık bende çok düşündüm ama bir ortasını bulamadımUsha eski arkadaşım onunla tekrar sohbet etmek hatta daha çok kaynaşmak beni çok ama çok mutlu etti

Yok canım hak meselesi değilde puanlarla gazlayıp tekrar yarışmaya katılmamı sağlamak için kumpas girişimlerin olacakmış gibi bir his kaplıyor içimi

''Usha'nın yemeğini beğenmedim'' demeyi bu kadar kibar bir hale getiriyorsun ya canım kızamıyorum bile sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…