- 21 Kasım 2017
- 27.519
- 120.227
Yav biz merkeze biraz uzak oturuyoruz. Çocukla çıkıp alamıyorum. Eşimin de işi uzadı. Hala pide getirmesini bekliyorum.Hemso saat altı oldu yaptın mi Margaret Hale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav biz merkeze biraz uzak oturuyoruz. Çocukla çıkıp alamıyorum. Eşimin de işi uzadı. Hala pide getirmesini bekliyorum.Hemso saat altı oldu yaptın mi Margaret Hale
Biz bekliyoruz acelemiz yokYav biz merkeze biraz uzak oturuyoruz. Çocukla çıkıp alamıyorum. Eşimin de işi uzadı. Hala pide getirmesini bekliyorum.
Oyy kuzuma gelir yoldadırYav biz merkeze biraz uzak oturuyoruz. Çocukla çıkıp alamıyorum. Eşimin de işi uzadı. Hala pide getirmesini bekliyorum.
Margaret'i bekliyorum
Bende incilere bakıyordumMargaret'i bekliyorum
Naber balım
İyiyim tatlım, sen nasılsın?Naber balım
Bende iyiyim. Aynı devamİyiyim tatlım, sen nasılsın?
Yettimmmmm
Çok şükürBende iyiyim. Aynı devam
Açtın mı konuyu açacak mısınYettimmmmm
Burda da 3 gündür çokzeldiBugün hava çok güzeldi burda
Hava güzel gidiyorBugün hava çok güzeldi burda
Burda da 3 gündür çokzeldi
Yazdan bir gün gibiydi ama biz evdeydik camdan belli oluyor yarın çıkarırım çocukları. Haftaiçi okul oluyorHava güzel gidiyor
Yarin bizde yağmur bekleniyor, bakalımYazdan bir gün gibiydi ama biz evdeydik camdan belli oluyor yarın çıkarırım çocukları. Haftaiçi okul oluyor
Fırsatı değerlendirYazdan bir gün gibiydi ama biz evdeydik camdan belli oluyor yarın çıkarırım çocukları. Haftaiçi okul oluyor