- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Valla bende bilmem kuzu yani hepimize nerdeyse yarimiza nevos dağıtır artık bizde içinden seçerizHeeee, periskom ben öyle tarifler bilmem ki bana nevoş söylesin bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende bilmem kuzu yani hepimize nerdeyse yarimiza nevos dağıtır artık bizde içinden seçerizHeeee, periskom ben öyle tarifler bilmem ki bana nevoş söylesin bari
Az bilinen ya da o yöreye özgü olabilirHeee evet nevoş herkes içli köfteye koşmasın hiç bilinmeyen olsun sen bana anlatırsın
Is nevoşta ,listeyi yapsın şimdiden periskom NevresteValla bende bilmem kuzu yani hepimize nerdeyse yarimiza nevos dağıtır artık bizde içinden seçeriz
Sen yoksun anladık
İçin dışın bir cadıO kadar şeffafım işte
Buluruz buluruz. İnternette her şey var. Yöre yöre araştırılır.Evet hatırladım kuzum, dört elden hepiniz bana yemek bulun
Burada dut yaprağından da yapıyorlar nevoşAz bilinen ya da o yöreye özgü olabilir
Mesela bizim kiraz yağrağı sarmamız bizde meşhur ama herkes bilmez
Beraber konuşalım liste yapalımIs nevoşta ,listeyi yapsın şimdiden periskom Nevreste
Onuda yaparızBurada dut yaprağından da yapıyorlar nevoş
En sevdiğim kategori amaSen yoksun anladık
Onda liste vardır boş durmaz nevosIs nevoşta ,listeyi yapsın şimdiden periskom Nevreste
Yuru be hemsom aslansın senBuluruz buluruz. İnternette her şey var. Yöre yöre araştırılır.
Ne yapabilirsin farklıEn sevdiğim kategori ama
Oley oley oleyBeraber konuşalım liste yapalım
İmdattttt oy verene bide dayak atıolarİçin dışın bir cadı
Ne yapabilirsin farklı
Benimde en sevdiğim
Mesela pirpirim aşıBeraber konuşalım liste yapalım
Ayagi sağlam basar nevoşun yere periskomOnda liste vardır boş durmaz nevos
Şaka seyettim sen begenirsen ver yineİmdattttt oy verene bide dayak atıolar
Bidaha sana oy yökkkk yökkk