- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.697
- 43
Çok bildiklerimiz olmadan bir kategori yapalım mıYöresel yemek olursa ben de katılmak isterim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok bildiklerimiz olmadan bir kategori yapalım mıYöresel yemek olursa ben de katılmak isterim.
Ya cukummm çok teşekkür ederimBu oylama cok gıcık bir oylamaydı
İnsanın hepsini kucaklayası geliyor.. 2 tanesi elemiştim ama diğer kalanlar ah ah.. Yaktınız içimi
Oyumu kayseri yağlaması ve sini mantıya verdim
Hemen kapatın su oylamayı nolııırrr
Yaa oda değişik olur aslında ablaÇok bildiklerimiz olmadan bir kategori yapalım mı
Nasıl yani nevoşÇok bildiklerimiz olmadan bir kategori yapalım mı
Ben anlamadım kiYaa oda değişik olur aslında abla
Bence çok güzel olur. İlgi çeker, yeni bir şeyler öğreniriz. Analı kızlıyı, yuvalamayı herkes biliyor. Hakkı teslim edilmeyen bir sürü yöresel yemek var.Çok bildiklerimiz olmadan bir kategori yapalım mı
Valla daha yarın kapancak oylama degilmi imkansız diye bişey yok benceİmkansız
Yaa ben neyi anlamadimBence çok güzel olur. İlgi çeker, yeni bir şeyler öğreniriz. Analı kızlıyı, yuvalamayı herkes biliyor. Hakkı teslim edilmeyen bir sürü yöresel yemek var.
Kuzu yani çok duyulmamış pek bilinmeyen değişik tarifler yani.Ben anlamadım ki
Yaaa ablaaa keşke kulağıma fısıldasaydın
Yökkk değeelO iki tanesinin biri pideli köfte agsjahajha
Rica ederm ödülü paylaşabilirizYa cukummm çok teşekkür ederim
Heeee, periskom ben öyle tarifler bilmem ki bana nevoş söylesin bariKuzu yani çok duyulmamış pek bilinmeyen değişik tarifler yani.
İskender,pideli köfte,alinazik,lahmacun,içli köfte,tantuni bu tarz şeyler olmasınDaha az bilinen tariflerNasıl yani nevoş
Seninle bundan bir kere daha bahsetmiştik hatırlıyor musun? Ben sana bulurum demiştimYaa ben neyi anlamadim
Heee evet nevoş herkes içli köfteye koşmasın hiç bilinmeyen olsun sen bana anlatırsınİskender,pideli köfte,alinazik,lahmacun,içli köfte,tantuni bu tarz şeyler olmasınDaha az bilinen tarifler
Şuna bak şuna kulağıma fisildasaydin diyor alttada ödülü paylaşmaktan bahsediyor üstteki yorumu Barım yapmada paylaşayım şimdi paylasirmiyimYaaa ablaaa keşke kulağıma fısıldasaydın
Yökkk değeel
Rica ederm ödülü paylaşabiliriz
Evet hatırladım kuzum, dört elden hepiniz bana yemek bulunSeninle bundan bir kere daha bahsetmiştik hatırlıyor musun? Ben sana bulurum demiştim
10 kişi tamam derse yaparızBence çok güzel olur. İlgi çeker, yeni bir şeyler öğreniriz. Analı kızlıyı, yuvalamayı herkes biliyor. Hakkı teslim edilmeyen bir sürü yöresel yemek var.
İskender,pideli köfte,alinazik,lahmacun,içli köfte,tantuni bu tarz şeyler olmasınDaha az bilinen tarifler
O kadar şeffafım işteŞuna bak şuna kulağıma fisildasaydin diyor alttada ödülü paylaşmaktan bahsediyor üstteki yorumu Barım yapmada paylaşayım şimdi paylasirmiyim