Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım nasılsın minnak nasılSlmm.. kimsecikler yokmuu
Nickmi degisilsi taniyamadim daSelam canım nasılsın minnak nasıl
Canfeb mi yoksaaSelam canım nasılsın minnak nasıl
BilmeemmmCanfeb mi yoksaa
Bu emojiden sora kesinlikle sensin hayirli olsun yeni nick bnde deismeyi düsünyommBilmeemmm
Nasilsin iymisinBilmeemmm
Sağol canım ne yapacaksınBu emojiden sora kesinlikle sensin hayirli olsun yeni nick bnde deismeyi düsünyomm
Aklimda suan tifi tifi var ama bilemedimSağol canım ne yapacaksın
İy canım ev çocuk arada hastalıklar, sen nasılsınNasilsin iymisin
O ne giz tifi tifiAklimda suan tifi tifi var ama bilemedim
Esim askere giti bedelli bnde memlekete ablamin yanina geldim. Bizde hastalikla ugrasyoz oyleİy canım ev çocuk arada hastalıklar, sen nasılsın
Aklima bisi gelmedi kızz farklı bisi istiyom bulamiyommO ne giz tifi tifi
Çok fena sallandık var ya aynı İstanbul 6. 7 olmuştu onun gibi oldu sandım daha şiddeti olduğunu düşündüm çok uzun sürdü acayip uzun sürdü çok yakın olduğumdan merkeze elim ayağım bosaldiTenceresiz kaldim anne Manisa da 5.4 deprem olmuş
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasınÇok fena sallandık var ya aynı İstanbul 6. 7 olmuştu onun gibi oldu sandım daha şiddeti olduğunu düşündüm çok uzun sürdü acayip uzun sürdü çok yakın olduğumdan merkeze elim ayağım bosaldi
Amin inşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın
Asker yolu mu bekliyon simdiEsim askere giti bedelli bnde memlekete ablamin yanina geldim. Bizde hastalikla ugrasyoz oyle
Aynen öyle cnmAsker yolu mu bekliyon simdi