tamamdir doğurmaya karar verdin yani Blue_Peri nerdesin nevros abla ikiz doğurcakmışOlmaz senin adını vereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdir doğurmaya karar verdin yani Blue_Peri nerdesin nevros abla ikiz doğurcakmışOlmaz senin adını vereceğim
Evet hedefim üçüztamamdir doğurmaya karar verdin yani Blue_Peri nerdesin nevros abla ikiz doğurcakmış
birseyi 40 defa söyleyince gerçekleşirmiş. şuan sayıyorum az kaldi periyide onun icin etiketledim birazda o desin diyeEvet hedefim üçüz
Söyleye söyleye sonunda olacak
Yok artıkbirseyi 40 defa söyleyince gerçekleşirmiş. şuan sayıyorum az kaldi periyide onun icin etiketledim birazda o desin diye
var var neyse ben kaçar by by :)Yok artık
Hayırlı gecelervar var neyse ben kaçar by by :)
Tamam tamam ağlama sensin
Benim adımı vermesi lazımCanfeb nevos abla ikiz dogurcak bir isim konusu acar artik di mi bence bi kiz bi erkek olsun. isimler icin anket koyar nasilsa oyumuzu veririk artik
daha taze hamiş,oğlan geliyor_CaNanSu_ hamile mi
Afiyet olsun canımİyi şükür çay içiyorum çocukları uyuttum
Selamlar
Nevreste
C A N O
@Jenna16
@Nana
@alimiyon
@evlaefe
@ervanazlim
HanimKelesimiGetir
@balbocuuu
Canfeb
@Kirmizi pabuc
@BirTutamMutluluk20
@yorgun anneanne
@deynepnaz
Blue_Peri
@Evvab
@tontriko
E Efruzi
@Cay6
@ervanazlim
@LezzetliCipetpet
@yasminsay
@PrensesAnnesi_
@Hazal
@mismo
Nasılsıniz hatunlar :)))
günaydın ablamGünaydınlar minikcim,ben iyiyim sağol dün hastanedeydim meme MR'ım çekildi sonuçları bekleyeceğim artık.
günaydın ablam
Bir sıkıntı mı vardı yoksa rutin kontrol mu geçmiş olsun inşallah temiz çıkar :))
amin inşallah canımSelaaammm _CaNanSu_ hayırlı olsun canım ☺ Sağlıcakla kucağına al bebeğini ❤ Nasılsınız kızlar ben diyetteyim ya spor felan kilolardan kurtulmaya çalışıyorum
Evet bebişim_CaNanSu_ kuzum hamilemisin
amin canım inşallahYettim kanka Tenceresiz kaldim anne
1 ayda neler olmus ya
@Kirmizi pabuc ne cabuk geldi dogum zamanihayirli guzel haberlerle gel insallah
_CaNanSu_ hayirli olsun sag salim dogsun insallah bebis
_CaNanSu_ hamile mi
Hayırlı olsun canımmmmmrahat battı bana