- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Sana üçüz nasip etsin inşaallah çok çok aminnnnkorusun tabi sag salim saglicakla dogsun minik nevroslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana üçüz nasip etsin inşaallah çok çok aminnnnkorusun tabi sag salim saglicakla dogsun minik nevroslar
Slm yeni yarismami olacak hayirdirSelamlar
Nevreste
@-cantanem-
@Jenna16
@Nana
@alimiyon
@evlaefe
@ervanazlim
@HanimKelesimiGetir
@balbocuuu
Canfeb
@Kirmizi pabuc
@BirTutamMutluluk20
@yorgun anneanne
@deynepnaz
@Blue_Perii
@Evvab
@tontriko
E Efruzi
C Cay6
@ervanazlim
@LezzetliCipetpet
@yasminsay
@PrensesAnnesi_
@Hazal
@mismo
Nasılsıniz hatunlar :)))
Yok yaa çıtırlığımız mı kaldıYok yok yaparsin sen daha citirsin
Ya demek öylebiliyorum kii
1 Şubat'ta başlıyoruz:)Slm yeni yarismami olacak hayirdir
kısmet artık. ne demişler kime niyet kime kısmet. bana niyet ettin ama bakarsın sana kısmet olur. direk 6 çocukSana üçüz nasip etsin inşaallah çok çok aminnnn
Ozamannnn şöyle ennnn ennnn bu çıtır benmiymmmmYok yaa çıtırlığımız mı kaldı
Yok ben yaşlıyım benden üçüz olmazkısmet artık. ne demişler kime niyet kime kısmet. bana niyet ettin ama bakarsın sana kısmet olur. direk 6 kişi
Yok sende değilsinOzamannnn şöyle ennnn ennnn bu çıtır benmiymmmm
Kimmiş pekiYok sende değilsin
Tamam tamam ağlama sensinKimmiş peki
olur olur öyle deme. 1 tane oluyorsa 3 de olur 4 deYok ben yaşlıyım benden üçüz olmaz
Yavvv benim için duayı kesin sizin için yapınolur olur öyle deme. 1 tane oluyorsa 3 de olur 4 de
Canfeb nevos abla ikiz dogurcak bir isim konusu acar artik di mi bence bi kiz bi erkek olsun. isimler icin anket koyar nasilsa oyumuzu veririk artikYavvv benim için duayı kesin sizin için yapın
Kıza senin adını vereceğimCanfeb nevos abla ikiz dogurcak bir isim konusu acar artik di mi bence bi kiz bi erkek olsun. isimler icin anket koyar nasilsa oyumuzu veririk artik
zuhal güzel isim olurKıza senin adını vereceğim
Zuhal mi adın gerçekten:)zuhal güzel isim olur
değilde sevdiysen olsun :)Zuhal mi adın gerçekten:)
Olmaz senin adını vereceğimdeğilde sevdiysen olsun :)