- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Ayyy keşke inşaallah o kadar bıktım ki olduğum yerden kocamı oğlumu alıp kacirasim var da müge anlidan korkuyorumAllah zihin açıklığı versin canım:)
Aman çalış bu yıl kazanırsın inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy keşke inşaallah o kadar bıktım ki olduğum yerden kocamı oğlumu alıp kacirasim var da müge anlidan korkuyorumAllah zihin açıklığı versin canım:)
Aman çalış bu yıl kazanırsın inşaallah
O duymadan kaçarsın inşaallahAyyy keşke inşaallah o kadar bıktım ki olduğum yerden kocamı oğlumu alıp kacirasim var da müge anlidan korkuyorum
İnşallah ablaO duymadan kaçarsın inşaallah
Yavrum harbi altta görünüyommu ya ben kapattım sanıyodum yoksa beğenilerdenmi dedin bunugel bende öpiciim tohatlımı tükürüklü hemdeKız Blue_Peri ne geziyon altta çık yukari
Altta adın yazıyor canımYavrum harbi altta görünüyommu ya ben kapattım sanıyodum yoksa beğenilerdenmi dedin bunugel bende öpiciim tohatlımı tükürüklü hemde
Aynen oluyorİnşallah abla
Ya ben senin sesini duydum ya mesajlarını okurken i tonda okuyorum istemsizce sana da oluyormu
Şaka şaka yazmıyorYavrum harbi altta görünüyommu ya ben kapattım sanıyodum yoksa beğenilerdenmi dedin bunugel bende öpiciim tohatlımı tükürüklü hemde
Bende ben niye görmüyorum diyorumŞaka şaka yazmıyor
Vahh kapatayım hemen. Senle bayadır atışmıyoz be özledim haaa yamacımda kal hepAltta adın yazıyor canım
Kandirayim acuk uğraşsın dedim kiyamadim geneBende ben niye görmüyorum diyorum
Şaka şaka yazmıyor
Abla ben bunu napim şimdi hııı bak gidip kapalı olanı acacaktım azdahaBende ben niye görmüyorum diyorum
Muzurluğunun seninle yakından uzaktan alakası yok:)Kandirayim acuk uğraşsın dedim kiyamadim gene
Şiddet uygulayabilirsinAbla ben bunu napim şimdi hııı bak gidip kapalı olanı acacaktım azdaha
Tokatimi ozlemissen essahmiVahh kapatayım hemen. Senle bayadır atışmıyoz be özledim haaa yamacımda kal hep
İyi biseymi dedin kötü biseymi ben anlamdiMuzurluğunun seninle yakından uzaktan alakası yok:)
Hee çok özlemişem bence sendeTokatimi ozlemissen essahmi
Az önce özledim dememiş miydn yüksek doz canfeb uyguladım sanaAbla ben bunu napim şimdi hııı bak gidip kapalı olanı acacaktım azdaha
Ay oğlum da beni öyle uyandırıyor biliyormusun ya da burnumdan çekip kaldırıyor anasının oğluHee çok özlemişem bence sende
İyi galibaİyi biseymi dedin kötü biseymi ben anlamdi