- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Vefat mı etmiş?Duymamistim ben,Allah rahmet eylesin,sabırlar versinNevreste başını sağolsun,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun babacığının.
Rabbim sizlerde sabır versin,ne diyeceğimi bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vefat mı etmiş?Duymamistim ben,Allah rahmet eylesin,sabırlar versinNevreste başını sağolsun,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun babacığının.
Rabbim sizlerde sabır versin,ne diyeceğimi bilemiyorum
Vefat mı etmiş?Duymamistim ben,Allah rahmet eylesin,sabırlar versin
Rahatsızım,siteye girsem de hemen çıkıyorum .O yüzden görmemişim, çok üzüldüm gerçekten.Nevoşun profiline yazdı minikmelek ondan öğrendim.
Telefonla aradım ulaşamadım whatsptan yazdım bende.
Ben daha bu sabah duydum. Dün olmuş olabilir,tam bilmiyorum.Ahh kizlar ne zaman olmuş ben simdi gördüm nevrest abla simdi nə hallerdederi kim bilir Allah sabr versin
Bana dün gece cvp yazmış ben dün sormuştum gündüz ona msj atmıştım gece cvp yazmış sanırım akşam üstü falan olduBen daha bu sabah duydum. Dün olmuş olabilir,tam bilmiyorum.
Bir hastligi falan vamirdkiBana dün gece cvp yazmış ben dün sormuştum gündüz ona msj atmıştım gece cvp yazmış sanırım akşam üstü falan oldu
Çok üzüldüm hiç beklemiyordum bu cvp i
Ben sabah tesadüfen gördüm. Çok üzüldüm, Allah sabır versin bol bol.Bana dün gece cvp yazmış ben dün sormuştum gündüz ona msj atmıştım gece cvp yazmış sanırım akşam üstü falan oldu
Çok üzüldüm hiç beklemiyordum bu cvp i
Uzun süredir rahatsızdı evetBir hastligi falan vamirdki
Allah yakinlarina sabr versinUzun süredir rahatsızdı evet
AminAllah yakinlarina sabr versin
İyi olmaya çalışıyorum canım. Sen de iyisin inşallah. Henüz olmadım, Şubat sonu Mart başı gibi olacağım diye umutluyum.Nasisin kuzum,birden aklma geldi amaliyyat olacaqdı oldunm jennam
Insallah canım insallahİyi olmaya çalışıyorum canım. Sen de iyisin inşallah. Henüz olmadım, Şubat sonu Mart başı gibi olacağım diye umutluyum.