- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.524
Hayırlı cumalar fıstıkkGünaydın,hayırlı Cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar fıstıkkGünaydın,hayırlı Cumalar
Sana da hayırlı Cumalar canımHayırlı cumalar fıstıkk
O karadeniz suşisi mi1 kilo hamsi al koy tabağa çiğden bu işte suşhi
Senin su tepsine bayiliyorum
O karadeniz suşisi mi
Valla bende bayılıyorumO karadeniz suşisi mi
Senin su tepsine bayiliyorum
C A N O içerken fincanı devirdi
Bu gece ortalığı sil de yat cezalisinKuru iftira
Afiyet olsun abla. Ellerine sağlık, ne tatlısı yapıyorsunSelamlar sessiz kalmış burası bugün tatlı yapıom bende
Afiyet olsun abla. Ellerine sağlık, ne tatlısı yapıyorsun
Ellerine sağlık ablaSağol canımcım,büskivi ile yaptım tencereye dizdim yuvarlak olacak dolapta şimdi soğusun krem şantisini sürecem.
Büskivili pasta olanı yaptım ..
Misafirlerinizi Şıklığıyla Büyüleyecek Hazırlaması Çok Pratik 10 Bisküvili Pasta Tarifi - Yemek.com
Birbirinden pratik ve farklı bu bisküvili pasta tarifleri ile misafirlerinizi şaşırtabilir, kolayca pasta hazırlamanın tadını doya doya çıkarabilirsiniz.yemek.com
Ellerine sağlık abla
Yoo, sana diyor
EEllerine saglık abla, beğendim. Kolay ve sunumu güzel bir pasta. Afiyetle yiyin.Sağol canımcım,büskivi ile yaptım tencereye dizdim yuvarlak olacak dolapta şimdi soğusun krem şantisini sürecem.
Büskivili pasta olanı yaptım ..
Misafirlerinizi Şıklığıyla Büyüleyecek Hazırlaması Çok Pratik 10 Bisküvili Pasta Tarifi - Yemek.com
Birbirinden pratik ve farklı bu bisküvili pasta tarifleri ile misafirlerinizi şaşırtabilir, kolayca pasta hazırlamanın tadını doya doya çıkarabilirsiniz.yemek.com
Sen dokmussunKahveyi içen _CaNanSu_ silen ben