Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .

Patates bile vardi yaninda elcagizlarimla yapmıştım...
Bende cok.seviyorum sansliyim ki hem.annemlerde hem de kv de var her iki taraftan mirasciyim yani onun icindeki kozleri de semaver e atiyiruz
Yaaaa kiskandiriirm ama virmem

Çaktırma afili olsun dedim boğaz moğaz hahahahahaha bir yürüyüp geliyorum, kuzine kaçıracağım, Mesaj attı bohçam hazır köşe başında bekliyorum dedi :)))
Namuslu kuzinem kacmaz allahkn emrini bekliyor uzerinde odun atesinde turk kahvesi yaoacakmis

Teşekkür ederiz Ablacım

Sıkı sıkı yapış sobana ,alarm taktır Bir dahaki yarışmada da kullanacağım dedin ,bundan sonraki kategoride de olacaksın demek ki
Olabilirm ama kahvalti sofrasina girmem buralar cosar ben başedemem
Benim bildiğim Münüş görevini kötüye kullanmaz sana bir güzellik düşünüyordur :))
Korkuyirdu
Senin gibi değil çok beceriklidir.Her kategoride burada olacak.Herşeyden anlıyor
Nevoşumm bu aksam ayri bi tatli ayri bi güzelsin

Benim bildiğim Münüş görevini kötüye kullanmaz sana bir güzellik düşünüyordur :))
Ay şimdi kuzinesine nazar değdirmeyelim, tüter, bacası tıkanır, boruları dolar, kurum atar, kahveyi pişirmez falan sonra nazar ettiler deyip bizi yetkili makamlara şikayet edebilir

Maşallah sübhanallah

Ay şimdi kuzinesine nazar değdirmeyelim, tüter, bacası tıkanır, boruları dolar, kurum atar, kahveyi pişirmez falan sonra nazar ettiler deyip bizi yetkili makamlara şikayet edebilir

Maşallah sübhanallah
Kuzine senin koppegin olsun (tesbihte hata olmaz ) sana da yaparim munecim imkanlar olsa keske...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…