Çaktırma afili olsun dedim boğaz moğaz hahahahahaha bir yürüyüp geliyorum, kuzine kaçıracağım, Mesaj attı bohçam hazır köşe başında bekliyorum dedi :)))İstanbul da değilmi boğaz :)))
:)))))
Valla kuzineye bayıldım, ahhh ahhhh çocukluğumda mutfağımızdaki kuzine sobasının karşısında posteki üstünde uyuyan kedi gibiydim, onlar geldi aklıma, kuzinenin kısmeti çok vermem diyorsunuz yani, gece kaçırırım odun bohçasını kapsın gelsinben onda patates közlerim
Namuslu kuzinem kacmazÇaktırma afili olsun dedim boğaz moğaz hahahahahaha bir yürüyüp geliyorum, kuzine kaçıracağım, Mesaj attı bohçam hazır köşe başında bekliyorum dedi :)))
Batti balik miiii desem yassi balik mi desem oyle gidiyiruz isteÖdül neydi
Sana ödül guzine kaçıyorBatti balik miiii desem yassi balik mi desem oyle gidiyiruz istekucuk.mutluluklar aroyirz sanki
Hahhaha muneyi kiblerim o vakitSana ödül guzine kaçıyor
Sıkı sıkı yapış sobana ,alarm taktır
Plani bu belkide beni grilestirip sobayi indiragandi...
Benim bildiğim Münüş görevini kötüye kullanmazHahhaha muneyi kiblerim o vakit
Teşekkür ederiz AblacımÇorbalar muhteşem ellerinize emeklerine sağlık, hepinize başarılar diliyorum.
Emek verip bize sunum yaptığınız çorbaların faydalarını biliyor muydunuz?
Kan basıncını ve kan şekerini düzenlemeye, kansızlığa, kolestrol seviyesini düşürmeye, gribe soğuk algınlıklarına, bağırsakların rahatlamasına, malzemesine göre içlerinde bulunan potasyum sayesinde kalp sağlığını korumaya, doğal antibiyotik görevini yerine getirmeye, mideyi kendisinden sonra gelecek olan yemeğe hazırlar çorbalar.
Çok kararsız kaldım, eşimin çok sevdiği bir çorba yapılmış, elim ona gidiyor ama kendi sevdiğim çorbalara da içim gidiyor
Senin gibi değil çok beceriklidir.Her kategoride burada olacak.Herşeyden anlıyorSıkı sıkı yapış sobana ,alarm taktırBir dahaki yarışmada da kullanacağım dedin ,bundan sonraki kategoride de olacaksın demek ki
OlabilirmSıkı sıkı yapış sobana ,alarm taktırBir dahaki yarışmada da kullanacağım dedin ,bundan sonraki kategoride de olacaksın demek ki
KorkuyirduBenim bildiğim Münüş görevini kötüye kullanmazsana bir güzellik düşünüyordur :))
Nevoşumm bu aksam ayri bi tatli ayri bi güzelsinSenin gibi değil çok beceriklidir.Her kategoride burada olacak.Herşeyden anlıyor
Ay şimdi kuzinesine nazar değdirmeyelim, tüter, bacası tıkanır, boruları dolar, kurum atar, kahveyi pişirmez falan sonra nazar ettiler deyip bizi yetkili makamlara şikayet edebilirBenim bildiğim Münüş görevini kötüye kullanmazsana bir güzellik düşünüyordur :))
Kuzine senin koppegin olsun (tesbihte hata olmaz )Ay şimdi kuzinesine nazar değdirmeyelim, tüter, bacası tıkanır, boruları dolar, kurum atar, kahveyi pişirmez falan sonra nazar ettiler deyip bizi yetkili makamlara şikayet edebilir
Maşallah sübhanallah