- 24 Eylül 2018
- 97.374
- 292.814
Her şeyin yavrusu çok tatlı oluyor canım Bir kere görmüştüm evetBenim de kuzum..nasıl minnoş minnoş bakıyordu.
Jennam kirpi yavruları da çok tatlı hiç gördün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şeyin yavrusu çok tatlı oluyor canım Bir kere görmüştüm evetBenim de kuzum..nasıl minnoş minnoş bakıyordu.
Benim de kuzum..nasıl minnoş minnoş bakıyordu.
Özellikle bu
Allah'ım ya muhteşem bir şey... Allah razı olsun kuzum senden . Bir hoş oldum nasıl sevmelik bu minnak..offff
Senden de razi olsun canim Sevdigim her seye ve herkese dediğim gibi,oyyy yerim ben seni dedim bunu gorunce ,ama mecazenAllah'ım ya muhteşem bir şey... Allah razı olsun kuzum senden . Bir hoş oldum nasıl sevmelik bu minnak..offff
Hele gözlere bak beni incitmeyin der gibi bakıyor.
Mecazen o zaman ben de yerim o minik kirpiciğiSenden de razi olsun canim Sevdigim her seye ve herkese dediğim gibi,oyyy yerim ben seni dedim bunu gorunce ,ama mecazen
Tam yemelik tamMecazen o zaman ben de yerim o minik kirpiciği
Tam yemelik yaaaaTam yemeklik tam
Atacağım en yakın zamanda kısa süreli geldi gidiyorumben de teyzem dedim şu alemde sana sarıldım sen ne yaptın azıcık kulis yapmayı bana çok gördün
TelefonÇinli galiba, aklı fikri yemekteTam yemelik yaaaa
K' siz
Allah korusunMahallemizde korona çıktı kizlar herkes birbirine haber ediyor
eniştemiz mi geldi?Atacağım en yakın zamanda kısa süreli geldi gidiyorum
maalesef bir çoğumuz enfekte olacağız zaten tüm bu önlemler sağlık sisteminin çökmemesi için ve aşı/ilaç bulmak için zaman kazanmaya yönelik.Mahallemizde korona çıktı kizlar herkes birbirine haber ediyor
Allah muhafaza eylesin canım benim, her gün kendin ve ailen üzerine 11 adet Kureyş suresi oku, okuyamadığın günler başka birine okut ben de okurum istersen.Mahallemizde korona çıktı kizlar herkes birbirine haber ediyor
Ellerine sağlık şifa olsunBugün de bol sarımsaklı kemikli et kaynattım. Mis gibi kokuyor. Şifa niyetine buyrun
Eki Görüntüle 2613829
Amin ablacım, tüm hastalarımız hayırlısıyla şifa bulsun inşallah vefat haberleri almayalımEllerine sağlık şifa olsun
Amin inşaallahAmin ablacım, tüm hastalarımız hayırlısıyla şifa bulsun inşallah vefat haberleri almayalım