- 24 Eylül 2018
- 97.374
- 292.814
Afiyet,şifa olsunBugün de bol sarımsaklı kemikli et kaynattım. Mis gibi kokuyor. Şifa niyetine buyrun
Eki Görüntüle 2613829
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet,şifa olsunBugün de bol sarımsaklı kemikli et kaynattım. Mis gibi kokuyor. Şifa niyetine buyrun
Eki Görüntüle 2613829
Erimiş tereyağı ya da zeytinyağı ile kapatirsan küflenmez,bende 1 kavanoz salçayı 1.5 ay da falan anca bitiriyorum böyle kuflenmiyorTecrubeli bayanlar bisey sorucam siz salcayi nasil kuflenmeden muhafaza ediyosunuz ben dolapta tutuyorum yag da doksem gene kufleniyor cok hizli tuketemiyorum genelde ufak salca bulamiyorum o yuzden hep yarisi cope gidiyor. En son aldigimi ikiye boldum hava almayan kaba koydum yarisini hic acmadim yarisi bitince ona gectim ama baktim yine biraz kenarindan kuflenmis. Varsa bir cozumunuz yazarsaniz cok sevinirim :)
Ya zeytinyagi koyuyorum kenarlari gene kufleniyor cok fazlami koymam lazim doldursunmu ustunu yaniErimiş tereyağı ya da zeytinyağı ile kapatirsan küflenmez,bende 1 kavanoz salçayı 1.5 ay da falan anca bitiriyorum böyle kuflenmiyor
Çok iyi oldu:)Yeni yasaklar geldi,20 yaş alti oturun evinizde
Canım kavanozun kapağına havlu kağıt koy:)Haftada bir değiştir:)Ya zeytinyagi koyuyorum kenarlari gene kufleniyor cok fazlami koymam lazim doldursunmu ustunu yani
En çok kanları kaynayanlarYeni yasaklar geldi,20 yaş alti oturun evinizde
Evet canım kapatması lazım üstünü hava alirsa kuflenir,Ya zeytinyagi koyuyorum kenarlari gene kufleniyor cok fazlami koymam lazim doldursunmu ustunu yani
BencedeÇok iyi oldu:)
Kaynar kaynar otururlarEn çok kanları kaynayanlar
SoğurlarKaynar kaynar otururlar
Anneler ergenlerle uğraşırken delirmeseBizim sorun yok ama erkek çocuklar sıkıntı olabilir.İnşaallah söz dinlerler:)Soğurlar
İyi oldu ya sagda solda toplanıp duruyorlardıSoğurlar
Dedelere su dolu balon atarken iyiydiİyi oldu ya sagda solda toplanıp duruyorlardı
Şimdi onlara atacaklarDedelere su dolu balon atarken iyiydi
Simdi aynısını onlara yapmak lazımDedelere su dolu balon atarken iyiydi
Allah sabır versin valla,ergenuslarla zorAnneler ergenlerle uğraşırken delirmeseBizim sorun yok ama erkek çocuklar sıkıntı olabilir.İnşaallah söz dinlerler:)
Öyle vallahiAllah sabır versin valla,ergenuslarla zor