Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Abla ya illa niye şartlanıyoruz? Ben evdrki tüm tahılları karıştırıp içine de et/tavuk/köfte atıp kendi çorbamı kendim türeteyim :cool:
Canım öyle kafaya göre çorba yapınca basite gidiyoruz.Herkes klasik almak istiyor.Mercimek,yayla çorbası vs gibi:)
Ondan yöresel diyoruz:)
Senin dediğin gibi tarifler zaten var:)Ondan adını bilmem lazım:)Şimdi sen ,senin yaptığın çorbanın aynısını burada görmek ister misin:)
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum hiç iyi olmuyor:)Bir sefer katıl 2.ye bana hak vereceksin:)

Canım öyle kafaya göre çorba yapınca basite gidiyoruz.Herkes klasik almak istiyor.Mercimek,yayla çorbası vs gibi:)
Ondan yöresel diyoruz:)
Senin dediğin gibi tarifler zaten var:)Ondan adını bilmem lazım:)Şimdi sen ,senin yaptığın çorbanın aynısını burada görmek ister misin:)
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum hiç iyi olmuyor:)Bir sefer katıl 2.ye bana hak vereceksin:)
Haklısın abla ben onu kastetmedim. Açıkçası bir sınır koymak doğamda yok. Olağanın dışında aykırı bir şey yapcam illa fazladan bir malzeme koyacağım mesela :KK66: neyse bana özel mesaj atmışsın bir bakayım :KK37:

Haklısın abla ben onu kastetmedim. Açıkçası bir sınır koymak doğamda yok. Olağanın dışında aykırı bir şey yapcam illa fazladan bir malzeme koyacağım mesela :KK66: neyse bana özel mesaj atmışsın bir bakayım :KK37:
Ayyy bende öyleyim işte:) kafama göre takılırım:)

Ah ah kizlar corbayi koyacak ne bir guzel otantik kasem var nede kafamda bir fikir 😔 bu yuzden yapmiyorum corbami aklima bir fikir gelir guzel bir kap bulursam yapicam insallh😃 her turlu yapicamda yani icime sinmiyor :)
Benim de kasenin kapağı içine kaçtı,sıkıştı
Çıkartamıyorum nolcak bilmem :KK70:

Keskin sirke küpüne zarar🤭
Ama herşeyi denedim,kendi kaşındı :deli:
IMG_20200403_170548.jpg

X