Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Abla ya illa niye şartlanıyoruz? Ben evdrki tüm tahılları karıştırıp içine de et/tavuk/köfte atıp kendi çorbamı kendim türeteyim
Canım öyle kafaya göre çorba yapınca basite gidiyoruz.Herkes klasik almak istiyor.Mercimek,yayla çorbası vs gibi:)
Ondan yöresel diyoruz:)
Senin dediğin gibi tarifler zaten var:)Ondan adını bilmem lazım:)Şimdi sen ,senin yaptığın çorbanın aynısını burada görmek ister misin:)
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum hiç iyi olmuyor:)Bir sefer katıl 2.ye bana hak vereceksin:)

Haklısın abla ben onu kastetmedim. Açıkçası bir sınır koymak doğamda yok. Olağanın dışında aykırı bir şey yapcam illa fazladan bir malzeme koyacağım mesela neyse bana özel mesaj atmışsın bir bakayım

Ayyy bende öyleyim işte:) kafama göre takılırım:)

Ah ah kizlar corbayi koyacak ne bir guzel otantik kasem var nede kafamda bir fikir bu yuzden yapmiyorum corbami aklima bir fikir gelir guzel bir kap bulursam yapicam insallh her turlu yapicamda yani icime sinmiyor :)
Benim de kasenin kapağı içine kaçtı,sıkıştı
Çıkartamıyorum nolcak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…