Şu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil.Ben içmedim sanırım c..kurdan şaşmam ben
Madem yemeyeceğim neden yaptım o zamanŞimdi mi yaptınSakın yeme güzel görünmüyor Biz yemiyoruz sende yeme
Çok güzel olmuş
Olmayan sütün nasıl çekiyor,yoksa yoksa
Teşekkür ederim canımEline sağlık çok güzel gözüküyor
Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd amaAfiyet olsun ,kalk bir çay da bana köy servis yap bu nasıl ikram ben anlamadım ,ekranimi yalayak
Afiyet olsun et olsun, kan olsunŞu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil.
Madem yemeyeceğim neden yaptım o zaman
Benim gibi de mesajlaşırken sessize almışsın
Teşekkür ederim canım
Yok yeeaaaa sen bana koydun mu ,ben ekranı yalarken iyiyd ama
Ben bilerek çayı çekmedimŞu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil.
Teşekkür ederim canım
Kanım olsun da et olmasınAfiyet olsun et olsun, kan olsun
Keki çekiyorsun da çayı neden çekmiyorsun,yoksa benim çayım gibi güzel olmamış mıydı,uoksa imamın abdest suyu gibi mi olmuştuBen bilerek çayı çekmedim
Top top et olsunKanım olsun da et olmasın
Keki çekiyorsun da çayı neden çekmiyorsun,yoksa benim çayım gibi güzel olmamış mıydı,uoksa imamın abdest suyu gibi mi olmuştu
Yoksa sen beni yedim diye kıskandın mı?Top top et olsun
Doldurmamak içinKanım olsun da et olmasın
Keki çekiyorsun da çayı neden çekmiyorsun,yoksa benim çayım gibi güzel olmamış mıydı,uoksa imamın abdest suyu gibi mi olmuştu
Olabilir niye olmasınYoksa sen beni yedim diye kıskandın mı?
Sen de yeOlabilir niye olmasın
Sahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruzSen de ye
Ben de sever ara ara yaparım:)Sahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruz
HamsileriSahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruz
İrmik helvasını beceremiyorum amaBen de sever ara ara yaparım:)
İlla biri mi ölmesi lazım:)
Ben irmik helvası sevmiyorum:)İrmik helvasını beceremiyorum ama
Ben de sevmiyordum aslında birinde yedim güzel olmuştu.Ben irmik helvası sevmiyorum:)
Ben pek yapmıyorum güzel yapana denk gelmedim o zaman:)Ben de sevmiyordum aslında birinde yedim güzel olmuştu.
Benim tel hep sessizdeŞu an Çaykur sarı paketi kullanıyorum.Çoğu çayı denedim,çoğunu beğenmedim ,kimi fena değil.Doğuşun Karadeniz çayı da fena değil.
Teşekkür ederim canım
BeniSahi Kimin helvası bu,kimi uğurluyoruz