Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşime geçen seninle konuştuktan sonra dolabı boyacağım dedim.Sahurda yeni uyanmıştı.Önce ters ters baktı.Sonra baktı ben ciddiyim:)Yeni dolap alırız dedi:)
becerirsin tabi ama ilham önemli
bak oruçlu oruçlu dürttüler beni gittim bahçeden cüceyi kucakladım geldim :)
tamir ediyorum garibanı şaftı kaymış
2 gündür onunla uğraşıyorum.be kadın git iki gözleme aç,çorba yuvarla en azından karnın doyar,cüce sana battı mı demi Eki Görüntüle 2628164
Eki Görüntüle 2628165
yok benimki alıştı artık herşeyi ben yapıyorum.geçen duşakabinin kapı mandalı kırılmış çarpık duruyo :)
uğraşma istersen yenisini yaptırırız diyo,yallaaaaannn biliyo hanım hırdavatçıya gidip onu alır yapar
yok benimki alıştı artık herşeyi ben yapıyorum.geçen duşakabinin kapı mandalı kırılmış çarpık duruyo :)
uğraşma istersen yenisini yaptırırız diyo,yallaaaaannn biliyo hanım hırdavatçıya gidip onu alır yapar
becerirsin tabi ama ilham önemli
bak oruçlu oruçlu dürttüler beni gittim bahçeden cüceyi kucakladım geldim :)
tamir ediyorum garibanı şaftı kaymış
2 gündür onunla uğraşıyorum.be kadın git iki gözleme aç,çorba yuvarla en azından karnın doyar,cüce sana battı mı demi Eki Görüntüle 2628164
Eki Görüntüle 2628165