- 16 Ağustos 2010
- 292.861
- 602.445
- 43
Tamam o iş bende:)kız başıma sarma onu :)
sonra hep ister zaten çok sever böyle yöreseldi,şerbetli tatlıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o iş bende:)kız başıma sarma onu :)
ahahahhahahahhah 70 lerden kalma koca modeliYok öyle demiyor da nesi var sapasağlam,yeniler böyle sağlam değil diyor
Zaten o yıllarda doğmuşlar:)ahahahhahahahhah 70 lerden kalma koca modeli
Aynen ya birazda bizim kıyamadığımızdan oluyor,idare ettiğimizdenBende o sebeple boyamak istiyorum.18 yıl oldu hala taş gibi:)
Ben hep mesajları kaçırıyorum yetişemiyorum:)
Senin corbani da etiketinide yiriiiiiiimkiiiiiBen de ilk yarışmam da destek olan herkese teşekkür ediyorum mutlu ettiniz ☺
Elhan ❤ Selenofil ❤ sirin_esmer ❤ T Translokasyon1521 ❤ Neysesakinim leylayasemin ❤ Blue_Peri ❤ Casper25 ❤ pawlover ❤ C calypso35 ❤ Jawlensky ❤ D dilanmavi ❤ @Yasnaz ❤ Nergis 35 ❤ Bal0ncuk ❤ Pturan ❤ WunderLost ❤ A Alonealone123 ❤
Sağolun
İnşallah etiketlerim çıkar
Bende öyleyim:)Aynen ya birazda bizim kıyamadığımızdan oluyor,idare ettiğimizden
Kıyamıyoruz daha sağlam diye değiştirmeye,millet yeni yeni eşyaları değiştiriyor oysaki
Bazen kızıyorum kendime bu huyum yüzünden
Elalisbaklavaaçkız başıma sarma onu :)
öyle ölmem füze at@Elalisbaklavaaç
ahahahhahahahhah 70 lerden kalma koca modeli
Yeee Yeee gel sana çorba yapiiimm perimSenin corbani da etiketinide yiriiiiiiimkiiiii
Tamam önce gözleme ile başlıyoruz sonra börek daha sonra baklava:)öyle ölmem füze at
kız gelsene feyriye
yaniTamam önce gözleme ile başlıyoruz sonra börek daha sonra baklava:)
Bir o yana bir bu yana gezme şaşkınkız gelsene feyriye
kariyerkadin babana söyle annen önce gözleme,sonra el açması börek yapacak bayrama bayram baklavasını annen el açması yapacak hazır olsun
tenhalarda menhalardaBir o yana bir bu yana gezme şaşkın
ben ona hazır yufkayı el açması diye kakalarımkariyerkadin babana söyle annen önce gözleme,sonra el açması börek yapacak bayrama bayram baklavasını annen el açması yapacak hazır olsun
Olmaz sen yapacaksın bizde detaylı resim istiyoruz:)Gözleme ya baklava demedik:)ben ona hazır yufkayı el açması diye kakalarım
HemennnYeee Yeee gel sana çorba yapiiimm perim