Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle herkese hayırlı,sağlıklı,ve bereketli Ramazanlar diliyorum.
Ellerinize emeğinize sağlık muhteşem çorbalar var.Nihayet kararımı verdim ve bu kez oylarım yüksük çorba ve yuvalama çorbaya ..
Merhabaaa Ben oyumu en havalı sunumu olan ve onca çorbanın arasında Balıkesirli olduğum için tadını en çok sevdiğim çorbaya "Terbiyeli Tavuk Çorbası"na verdim. Diğer oyum da yapıp buraya koyduğu gün bir oyum kesinlikle bu sunuma olacak dediğim "Lebeniye Çorbası". Hepinizin ellerine sağlık
Merhabaaa Ben oyumu en havalı sunumu olan ve onca çorbanın arasında Balıkesirli olduğum için tadını en çok sevdiğim çorbaya "Terbiyeli Tavuk Çorbası"na verdim. Diğer oyum da yapıp buraya koyduğu gün bir oyum kesinlikle bu sunuma olacak dediğim "Lebeniye Çorbası". Hepinizin ellerine sağlık
Ama sonuçta birinci olacak oyu alıyorlar. Belli bir süre sonra bence birinci olurlarsa hediyeyi kazanmalılar. Madalya dediğin simgesel,emek var ortada,tabii benim fikrim bu
Zorlamak ne kelime nevo.neyse ki esim bir aydir evde bizim burda her yer kapali market disinda kimse calismiyordu 27 nisandan itibaren isyerleri aciliyor Sukur.kresler mayis sonu acilir herhalde
Zorlamak ne kelime nevo.neyse ki esim bir aydir evde bizim burda her yer kapali market disinda kimse calismiyordu 27 nisandan itibaren isyerleri aciliyor Sukur.kresler mayis sonu acilir herhalde