Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sonuçta birinci olacak oyu alıyorlar. Belli bir süre sonra bence birinci olurlarsa hediyeyi kazanmalılar. Madalya dediğin simgesel,emek var ortada,tabii benim fikrim buAma onlarda madalya yükseltiyor bayağı aşçı yardımcısı aşçı vs vs yükseliyor madalyaları
İyi aksamlarr
Bir sene yeterli bencede ahretligimAma sonuçta birinci olacak oyu alıyorlar. Belli bir süre sonra bence birinci olurlarsa hediyeyi kazanmalılar. Madalya dediğin simgesel,emek var ortada,tabii benim fikrim bu
Nassin bakalim
Bence de ahretligim,fasulye olduk deyip durmuyorlar ki,katılım olsun diye mis gibi şeyler yapıyorlar.Bir sene yeterli bencede ahretligim
Nasıl olayım,oruç tutmadım ama oruclu gibi takildim Sen ucuyorsun kesinNassin bakalim
Aynen kahve veNasıl olayım,oruç tutmadım ama oruclu gibi takildim Sen ucuyorsun kesin
Tabi ki hakları bencede canimBence de ahretligim,fasulye olduk deyip durmuyorlar ki,katılım olsun diye mis gibi şeyler yapıyorlar.
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
Labne alamıyorsun değil mi:)Bana biri labne kargolasin tarifimi yapayım
Az daha ugrasirsan olan 3-5 oyumuzla kazen bizi sitenin kapısına sutlayacaktabi benim ona istediğim oylar gelmedi ona bilendi Tenceresiz kaldim anne
Kahve ben hala içmedim, dedim ya,tam oruc modu :))Aynen kahve ve
Lokasyon bildirBana biri labne kargolasin tarifimi yapayım
Hadi içi dolu labnen yok boş kutu da mı yokBana biri labne kargolasin tarifimi yapayım