Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2017 yılından beri katılıyorum yarışmalara ilk defa bu kadar yaklaştım onda da fasulyelik olayı son bulacak sanırım kara bahtım kör talihimO değil de bu fasulyelik ne kadar süre geçerli? Bir kere fasulye olan,ömür boyu hediye alamıyor mu? Bilen aydınlatabilir mi canlar ?
Ne desem bilemedim Ama sonsuz fasulyelik olamaz gibi geliyor bir yandan da,yetenekli olmak onların suçu mu?2017 yılından beri katılıyorum yarışmalara ilk defa bu kadar yaklaştım onda da fasulyelik olayı son bulacak sanırım kara bahtım kör talihim
biz yeteneksiz miyik?Ne desem bilemedim Ama sonsuz fasulyelik olamaz gibi geliyor bir yandan da,yetenekli olmak onların suçu mu?
Yok öyle demedim,onlar ultra diyelimBenim birinciliğim hiç yok bu aradabiz yeteneksiz miyik?
benim de yok 3 senedir buraları mesken tutmuşumYok öyle demedim,onlar ultra diyelimBenim birinciliğim hiç yok bu arada
Her şeyin bir ilki var,en azından yeteneklisinbenim de yok 3 senedir buraları mesken tutmuşum
ultra yetenekli olmak nasıl onu merak ediyorumHer şeyin bir ilki var,en azından yeteneklisin
Yumurta kırsa,şahane sunumla sunan demek oluyor ye beni diyor her yaptığı, yani ben gibi olmayanultra yetenekli olmak nasıl onu merak ediyorum
Ama onlarda madalya yükseltiyor bayağı aşçı yardımcısı aşçı vs vs yükseliyor madalyalarıNe desem bilemedim Ama sonsuz fasulyelik olamaz gibi geliyor bir yandan da,yetenekli olmak onların suçu mu?
Yok artık 3 senedir mi burdasın senbenim de yok 3 senedir buraları mesken tutmuşum
evet ne sandın? yeni doğum yaptığım sıralar biraz ara verdim o kadarYok artık 3 senedir mi burdasın sen
Ben sanırım 11. Yarışmada kazandım hava atmak gibi olmasınevet ne sandın? yeni doğum yaptığım sıralar biraz ara verdim o kadar
ilk katılımda kazananları gördü bu gözler anlıyor musun?Ben sanırım 11. Yarışmada kazandım hava atmak gibi olmasın
İnşallah olacak oy isteyeyim miilk katılımda kazananları gördü bu gözler anlıyor musun?
Şaka yapıyor canım ciddiye alma:)
tabi benim ona istediğim oylar gelmedi ona bilendi Tenceresiz kaldim anneŞaka yapıyor canım ciddiye alma:)