Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yuvalamayi tek başıma hiç denemedim canım. Yuvalama aşaması yorucu gelirdi ama sen yaptıktan sonra kendimden utandım. Seninkini gören her Antepli de utanır çünkü kalabalık bir hanım kitlesi ile yapmaya aliştirmişlar bizi. Harikasın gerçekten.

Sağol ablam ben en fazla bu kadar yapıyorum daha fazlası beni de aşar

Yarışmaya beraber katıldığımız tüm arkadaşlarımın tekrardan ellerine sağlık, herkesin emeği, çabası ayrı güzel
Ben de bu çorbaların arasında en çok yuvalama, yüksük ve beyran çorbalarını hem lezzet ,hem el emeği hem de sunum açısından beğendim, ancak 2 oy olduğu için el emeği değerlendirmesini göz önüne alarak yuvalama ve yüksüğe oy verdim
İlk yarışmam olduğu için, daha önceden katılıp ,birbirini tanıyan kişiler birbirine daha çok oy verir, benim oyum olmaz diye düşünmüştüm ama şu ana kadar 12 oy almış olmak bile beni çok mutlu etti
Hepinize sevgiler ❤

Emeğine sağlık canım oyun için teşekkür ederim
Canım bildirim gittiği için genelde oylama adil oluyor:)Yani arkadaş oyu bir yere kadar bu konuda rahat olabilirsin:)
Yarışma bitmedi canım daha yeni başladık inan oylar değişebilir..Birinci 3.-5. bile olabilirEmin ol daha çok oy alacaksın

Sevgiler ilgiler karşılıklı kuzum.
Birlikte yarışmak gerçekten çok keyifli ve heyecan verici. Devamı gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…