- 8 Nisan 2017
- 56.728
- 296.129
Luppo almayı unutma bak bugün son şansınmarketler 14 e kadar açık bugün,eczaneye de gidicem.dün kapalıydı ben eve dönerken
hataya gidene kadar 300 m ötede migros varHippo stok etmişti labneleri kapısını mi tiklatsan napsan
Kellem korkunç olabilir,ama kalbim.simsicakçok etkilendim napim
bu kelle bahsini kapatalım rica ediciimmmKellem korkunç olabilir,ama kalbim.simsicak
Eloş esmer şeker kullanacaksan boşuna masraf etme kuzum.pahalıya gelirsin be tüh
sadece kafanı yapsam,kelle çorbası gibi koyarım tepsiye
Bende öyle seviyorum çocukları alışık olmayan çocuk ağlarolsun severken hırpalarım ben öyle
Bence debu kelle bahsini kapatalım rica ediciimmm
Kabartma tozu için de beni kullan nede olsaEloş esmer şeker kullanacaksan boşuna masraf etme kuzum.
Kendimi feda ederim senin için.
Kulüpte hayal ettiydim .hataya gidene kadar 300 m ötede migros var
ay hiç sevmem öyle şeyler.çok şekerli geliyo bana.ama dün sipariş listelerinin hepsinde nerdeyse vardıLuppo almayı unutma bak bugün son şansın
ne güzel olurdu dimiKulüpte hayal ettiydim .
Sanki aynı sitedeymişiz gibim
yaaa seni çıtır çıtır yerim esmer şekerimEloş esmer şeker kullanacaksan boşuna masraf etme kuzum.
Kendimi feda ederim senin için.
Bende dün komşu istedi açılmamış bir paket kakaoyu verdim içim içimi yedi sonra eşime dedim hadi gidelim kakao alalım ..eay hiç sevmem öyle şeyler.çok şekerli geliyo bana.ama dün sipariş listelerinin hepsinde nerdeyse vardı
Çok içlendim
her çocuk sıkıştırılmaz,anası kızıyo bazılarınınBende öyle seviyorum çocukları alışık olmayan çocuk ağlar
oooo benim tarif hazır
Düşünsene içinde biz varızoooo benim tarif hazır