- 8 Nisan 2017
- 56.728
- 296.133
Allah yardımcın olsunIyi kusum evdeyiz isyerim kapali zor gunler geciriyorum ama Allah buyuktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsunIyi kusum evdeyiz isyerim kapali zor gunler geciriyorum ama Allah buyuktur
Cuma buralarda olun henüz net bir şey yok ama gözünüz buralarda olsunPeki hemen baslicakmiyiz ramazan baslayinca ozaman yeni ayi beklemeden ?
Al canım sahur yapalım birlikteNevroş, tez geç olmadan yetiş pınar labne mi alayim
Ben kocama aldıracağım sen bilirsinYine mi bunlardan yarışma
Aşkolsun niye yalan söyleyeyimLabne aldım eğer olmazsa vay nevrosum vayyyy
Anamm yoksa iftar başka, sahur haftalık mi olacakAl canım sahur yapalım birlikte
Aşkolsun niye yalan söyleyeyim
Her hafta farklı canımAnamm yoksa iftar başka, sahur haftalık mi olacak
Pınar vazgeçerse günahım yok
Niye çelişkili olsunNevreste coo celiskili aciklamalarda bulunuyor bakalim ne cikacak sonunda
Uygun kelime bulamadim neyse bakalim hangi ipuclari dogru cikacak oyle diyelim mademNiye çelişkili olsun
Merak ettim seniiiHayırlı akşamlar
3 oy hakkı olsunÖhhhhöööömmm gidip ilk sayfaya incileri dizeyim
Olmazsa sahurda ekmeğe sürer yersin hemsomLabne aldım eğer olmazsa vay nevrosum vayyyy
Enişte labne aldı mı Aldıysa benden ona bir kahve sonra sende rahat rahat gününü bekleUygun kelime bulamadim neyse bakalim hangi ipuclari dogru cikacak oyle diyelim madem
Ben bile heyecan yaptimHer hafta farklı canım