- 24 Eylül 2018
- 97.003
- 292.119
Amin güzelciğimİnşaallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin güzelciğimİnşaallah canım benim
Var var,ama o torba gitti ya şükürler olsun,gerisini zaman halledecek inşallah. Beni en çok yıpratan oyduağrın var mı kuzum
eve gelirken şarkı söylüyodum,bitmedi mi kızım senin enerjin diyoArada çağırsa değişiklik olur
üzer miyim diye sormaya çekiniyorum,wc işi halloldu mu?Var var,ama o torba gitti ya şükürler olsun,gerisini zaman halledecek inşallah. Beni en çok yıpratan oydu
üzer miyim diye sormaya çekiniyorum,wc işi halloldu mu?Var var,ama o torba gitti ya şükürler olsun,gerisini zaman halledecek inşallah. Beni en çok yıpratan oydu
Tüm angarya işler, şahane fırsatlara dönüştüeve gelirken şarkı söylüyodum,bitmedi mi kızım senin enerjin diyo
haftaların enerjsi var bitmez kolay kolay dedim
yarında çağırdı
Oooo süpermiş tadını çıkar:)eve gelirken şarkı söylüyodum,bitmedi mi kızım senin enerjin diyo
haftaların enerjsi var bitmez kolay kolay dedim
yarında çağırdı
Yok kuzum,niye üzüleyim O sebepten saldı zaten hastaneden,yoksa bugün çıkacaktım :)üzer miyim diye sormaya çekiniyorum,wc işi halloldu mu?
Ekmek almaya giden kız kardeşimin attığı selfieler efsaneOooo süpermiş tadını çıkar:)
Daha önce çağırsaydı bu kadar mutlu olmazdın.Şimdi nelere mutlu oluyoruz
Daha iyi olacak her şey inşaallahYok kuzum,niye üzüleyim O sebepten saldı zaten hastaneden,yoksa bugün çıkacaktım :)
Darısı başımızaEkmek almaya giden kız kardeşimin attığı selfieler efsane
Amiiin,yavaş yavaş hepsi olacak inşallahDaha iyi olacak her şey inşaallah
kız normalde burun kıvırırdım ayıla bayıla gittim :)Tüm angarya işler, şahane fırsatlara dönüştü
İnşaallah canım benim Sonra sıra bize yemek yapmaya gelecekAmiiin,yavaş yavaş hepsi olacak inşallah
Abla,bir çılgınlık yaptım diye arıyor,mesafe de 5 dakika gören de uzağa gitti sanar ahahah,aminDarısı başımıza
Ne hallere düştükAbla,bir çılgınlık yaptım diye arıyor,mesafe de 5 dakika gören de uzağa gitti sanar ahahah,amin
İmrendim,bir yerlerim şişecek bak dur sana ne atacamkız normalde burun kıvırırdım ayıla bayıla gittim :)
insan yüzü görmedim ddesemyeri.uyuşturucu satışı gibi kapının önüne poşetleri bırakıyorum, poşet içinde parayı alıyorum kimse kimseyi görmüyo
oh ooh maşşallah,allah arttırsınYok kuzum,niye üzüleyim O sebepten saldı zaten hastaneden,yoksa bugün çıkacaktım :)
Kaçakçılığa başladın desenekız normalde burun kıvırırdım ayıla bayıla gittim :)
insan yüzü görmedim ddesemyeri.uyuşturucu satışı gibi kapının önüne poşetleri bırakıyorum, poşet içinde parayı alıyorum kimse kimseyi görmüyo
amiiinnnnnDarısı başımıza