- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Geçen seneki gibi mi yapicaz abla ana yemek ve tatlı bildirmistik sana çorba serbestti diye hatırlıyorumCanım konu açılır diye düşünüyorum yani Cumartesi eklersin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen seneki gibi mi yapicaz abla ana yemek ve tatlı bildirmistik sana çorba serbestti diye hatırlıyorumCanım konu açılır diye düşünüyorum yani Cumartesi eklersin:)
Yok canım çorbada dahildi yine öyle olur:)Geçen seneki gibi mi yapicaz abla ana yemek ve tatlı bildirmistik sana çorba serbestti diye hatırlıyorum
hainnnyarışma da yavrumu bile satarım
kariyerkadin ya sunum önermiştim.kendim yaptım
e anne bana söylemiştin bunu dedi hemen yapsaydı banane
Çorba dahildi ama tarif ayirmiyorduk çorbada :)Yok canım çorbada dahildi yine öyle olur:)
Yani 3 tarif paylaşılır:)
Popüler Konu - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
o sevmezmiş böyle şeyler, annemin birinciliklerini falan anlattım da birazYazlıklara gittiği belertik gözlü kv'sı önersin,bosver
Hiç hatırlamıyorum canım :)O zaman yine öyle yaparız:)Çorba dahildi ama tarif ayirmiyorduk çorbada :)
Ben öyle hatırlıyorum içli köfte yapayım dedim o ana yemek değil sofraya koyabilirsin dedin patlıcanlı şiş köfte yapicam dedim görsel istedin onay verdin:)Hiç hatırlamıyorum canım :)O zaman yine öyle yaparız:)
Tamam o zaman yine öyle yaparız yoksa pişti olan çok olur:)Ben öyle hatırlıyorum içli köfte yapayım dedim o ana yemek değil sofraya koyabilirsin dedin patlıcanlı şiş köfte yapicam dedim görsel istedin onay verdin:)
ela benim kızımalinda senin kizin mi
Baktım geçen seneki konuya öyleymiş tarifleri pazartesi vermişsin Benim kursum varmış hey gidi günlerTamam o zaman yine öyle yaparız yoksa pişti olan çok olur:)
Tamam o zaman ben bir konuşayım:)Baktım geçen seneki konuya öyleymiş tarifleri pazartesi vermişsin Benim kursum varmış hey gidi günler
Kapıya çağır canım olmuyor mu:)Nevreste kargoyu.da sordum net bir cevap alamadım beyzademden halledicem o işi
Herkes karnıyarık mercimek künefe yapmasın:) geçen sene de dalga geçmişsin böyle ama 1.olan menü de buTamam o zaman ben bir konuşayım:)
Ama bana sormanız iyi olur en azından ana yemek ve tatlıda pişti olmazsınız:)
Bu sene onlar yok o zaman kimse istemesinHerkes karnıyarık mercimek künefe yapmasın:) geçen sene de dalga geçmişsin böyle ama 1.olan menü de bu
Kapıya çağır canım olmuyor mu:)
Acelesi yok canımBilmem hiç kapıya kargocu cagirmadimise giderken o tarafa gidiyor aslında ama gec gidip erken dönüyor saat olarak
Bir önceki sene hangi menü acaba o da aynısı ise mantıklı:)Bu sene onlar yok o zaman kimse istemesin
Şu virüs olmasa gezme bahanesiyle gotururdum biraz dursun ozaman:)Acelesi yok canım
Onu hatırlamıyorum bakayım:)Ama Elalis kazanmıştı onu biliyorum:)Bir önceki sene hangi menü acaba o da aynısı ise mantıklı:)