İyi maşaallah çok şükürAğrılıyım ama geçecek yakinda inşallah, eve çıktım bugün
Günaydın canımGünaydın
İyi maşaallah çok şükür
İyi olmuş canım çabucak iyileşirsin inşaallahGünaydın canım ♥❤Hafta sonunu evde gecir dedi,yolladı sağolsun :)Direnler benimle ama hala
Amin güzelciğimİyi olmuş canım çabucak iyileşirsin inşaallah
aaa çok şükür.bak adım adım geçiyo hepsiAğrılıyım ama geçecek yakinda inşallah, eve çıktım bugün
Netten baktığin tarifleri yarıya indir benim net ölçü yok hiç bi zaman tahmini ölçü veririm ama tutmayabilirSelamnasılsınız herkesler iyi mi? Eşim yarın keşkek yapalım diyor ben daha önce hiç yapmadım. İnterntten bir kaç tarif baktım ama pek içime sinmedi size sorayım dedim. 2-3 kişilik az ölçülü bir keşkek tarifiniz var mı?
Kırmızı etle inşallah. Ama nette hep beraber pişirmişler etle buğdayıNetten baktığin tarifleri yarıya indir benim net ölçü yok hiç bi zaman tahmini ölçü veririm ama tutmayabilir:))
Ben keskeklik buğdayı ıslatıyorum posordikten sonra robotla çekiyorum sonra etini ekleyip devam ediyorum pişirmeye tuzunu falan ekliyorum
Burda tavukla yapıyorlar ama biz kırmızı et ve kuyruk yağı ile yaparız sen ne ile yapacaksın
Buğday ete göre daha geç pişer etin kemikli ise beraber pişir kuşbaşı ise ayrı ben öyle yapıyorumKırmızı etle inşallah. Ama nette hep beraber pişirmişler etle buğdayı
Deynep seni dikizliyor benden söylemesiNana kim ki beni sorsunlar
Oyyyy miniğim buralardayim
Ben seni sürekli görüyorum.Dua topiğindesin hatta dikkati mi çekiyor konuya dalıyorum:)Nana kim ki beni sorsunlar
Oyyyy miniğim buralardayim
Ergenler zor cancağızımsokağa çıkma yasağına şiddetle karşıyım
-bizde küçük el aynası var mı?
-yok
-hemen yok dedin,düşün belki vardır
-
ergen değil,babasıErgenler zor cancağızım
Yok artıkergen değil,babası