- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Gönderme miydiBence espri değildi o c
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönderme miydiBence espri değildi o c
3 doz sadeceÖlçülü sev ama fazlası beni bozuyor
OlabilirGönderme miydi
Umut diyelimGönderme miydi
Seni kabullendim canımSen yokken hep beni seviyor o
Yeni gelin olmussunSeni kabullendim canım
eş kişisi ile başladık şükür kavga dövüş etsek de herşeyi beraber yapıyoruzUmut diyelim
Allah kabul etsineş kişisi ile başladık şükür kavga dövüş etsek de herşeyi beraber yapıyoruz
Yaklaşsın bana doğru
Arkamda saklı bir var öyle durduğuna bakmayinYeni gelin olmussun
Amin inşallah hepimizinAllah kabul etsin
Benim kızlarda bu sabah gelip popoma vuruyorlar secdeye egildikce tobe Yarabbi zor tutrum kendimieş kişisi ile başladık şükür kavga dövüş etsek de herşeyi beraber yapıyoruz
Hep onlar yüzünden uzatmadik mi içimize dürdüğümüz dillerimiziArkamda saklı bir var öyle durduğuna bakmayin
Benimki de ısrar la cvp bekliyor bendenBenim kızlarda bu sabah gelip popoma vuruyorlar secdeye egildikce tobe Yarabbi zor tutrum kendimi
Keşke uzatsaydim be minik uzatmadigim için yaranamamisimHep onlar yüzünden uzatmadik mi içimize dürdüğümüz dillerimizi
Banada yapıyorlar onu ya eğiliyorum ya rukuya falan kafayi egiyirlar ordan söylüyorlarBenimki de ısrar la cvp bekliyor benden
Öyle oldu beeeKeşke uzatsaydim be minik uzatmadigim için yaranamamisim
Bizimkinin koca donu varBanada yapıyorlar onu ya eğiliyorum ya rukuya falan kafayi egiyirlar ordan söylüyorlar
Bana turuncu çok yakışıyor ondan