emin misin? ahretliğin benden çıkarttığı kıvılcımla bursayı aydınlattıPek tarzı değil öyle şeyler yapmak ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emin misin? ahretliğin benden çıkarttığı kıvılcımla bursayı aydınlattıPek tarzı değil öyle şeyler yapmak ama
İyiyim canım sağol yemek hazırlıyorum:)Evet demek ki bir potonsiyel var korkutmuş ahretligim baksana
Sen nasılsın canım
emin misin? ahretliğin benden çıkarttığı kıvılcımla bursayı aydınlattı
Aaaa soktadayim bu yönü ile hiç karşılaşmadım ne yaptın ki bu kadar kızdıracakemin misin? ahretliğin benden çıkarttığı kıvılcımla bursayı aydınlattı
Bende iyiyim canım kahve içiyorum kolay gelsin canımİyiyim canım sağol yemek hazırlıyorum:)
Sen nasılsın
Sağol canım afiyet olsunBende iyiyim canım kahve içiyorum kolay gelsin canım
Bize yaşlı dedilerAaaa soktadayim bu yönü ile hiç karşılaşmadım ne yaptın ki bu kadar kızdıracak
sen çok gençsin çıtırsın 18liksin dedim kabul etmedi. ben yaşlıyım dedi jenna kivilcim cikartti nevosda kuru malatya kayisisi yerken bizi izledi :/Aaaa soktadayim bu yönü ile hiç karşılaşmadım ne yaptın ki bu kadar kızdıracak
Evet öyle oldusen çok gençsin çıtırsın 18liksin dedim kabul etmedi. ben yaşlıyım dedi jenna kivilcim cikartti nevosda kuru malatya kayisisi yerken bizi izledi :/
Ooo sen hi olmayacak yerden vurmusssunsen çok gençsin çıtırsın 18liksin dedim kabul etmedi. ben yaşlıyım dedi jenna kivilcim cikartti nevosda kuru malatya kayisisi yerken bizi izledi :/
NeeBize yaşlı dediler
Selam:)Selamlar bugun tarif yokmuydu acaba
Alında haaanım yazlıklarda geziyo kayın anasıyla ekmek elden su gölden
Ayyy ifşa etmeseneAlında haaanım yazlıklarda geziyo kayın anasıyla ekmek elden su gölden
İnşallah :)
O zaman bize çorba yokAlında haaanım yazlıklarda geziyo kayın anasıyla ekmek elden su gölden
Hem gezer hem çorbasını yaparİnşallah :)