- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.126
Bir dede izledim eve gitsene diyorlar sokakta kendisi
Kızlar büyüdük diyor
Coronayla tanışınca evdekinin kıymetini anlarBir dede izledim eve gitsene diyorlar sokakta kendisi
Diyorki evdeki virüs koronadan beter
Gerçekten çok kötüymüş yani yaşayanların degimi ile cigerlerden tikaniyormus insan dün bir almamaya da yaşayan Türk vatandaşı izledimCoronayla tanışınca evdekinin kıymetini anlar
Varmış derkenAy benimde yarın çorbamı yapasm vardı amaaaaaaa yarn balık varmş yapamayacam offf
Babacum anacum yapacaklar çağırdılarVarmış derken
Merhaba canım hoşgeldin nasılsın
Bir tarifim bile yokAy benimde yarın çorbamı yapasm vardı amaaaaaaa yarn balık varmş yapamayacam offf
Benimkini vereyimBir tarifim bile yok
Hoşbuldum abla iyiyim çok şükür eve kapalıyız bayadır işler hiç bitmiyor Tuna’yı tutmak çok zor oluyor hep oyun oynamak istiyor yetişemiyorum bazen havalar da kötü bi evin önüne insekMerhaba canım hoşgeldin nasılsın
Olur aynısını yapar yarın eklerimBenimkini vereyim
Allah kolaylık versin canım benim:)Hoşbuldum abla iyiyim çok şükür eve kapalıyız bayadır işler hiç bitmiyor Tuna’yı tutmak çok zor oluyor hep oyun oynamak istiyor yetişemiyorum bazen havalar da kötü bi evin önüne insek
Benim için yok başka isteyen olduysa bilememOlur aynısını yapar yarın eklerimsakıncası yoksa tabi
Tamam yarın yapayım o haldeBenim için yok başka isteyen olduysa bilemem
Aynen abla valla devamlı ister hale geldi virüs bitince Tuna yakamı bırakmayacak bu gidişleAllah kolaylık versin canım benim:)
Evde etkinlikler yapıyorsunuz çok güzel:)Ama sürekli yapmak sana sıkıntı olur:)
Hava düzelse balkona çıkmaya razıyım:)
Pasta işleri nasıl gidiyor devam ediyor musun bu sıra:)
Abla sen zaten kraliçemizsinBir tarifim bile yok
Hayırlısı olsun canım benim her şey düzelince tam gaz devam edersin:)Aynen abla valla devamlı ister hale geldi virüs bitince Tuna yakamı bırakmayacak bu gidişlepasta işleri durdu bu ay çok bereketli geçecekti planlara göre ama virüs çıkınca hepsi iptal oldu mecburen Tuna’nın doğum günü de bu aydı oda kaldı hayırlısı artık sağlık olsunda yaza biterse bu illet yine yaparız inşallah