- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Degil miyiz ?Sen bize deli mi diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degil miyiz ?Sen bize deli mi diyorsun
Benden senden ciceeeeem buarada ikidir Jenna şaşırma emojisi atıyor digeride dunmuydu neydi hayrolsun kıskanıyorum neynnn @Jenna16Ben senden ayrilamammm
O bize hep satıyorMandal,sepet,huniİyi de Canfeb nerden çıktı, ben bugün öğlen geldim getirdim hunileri. O sonrdan peyda olmuş
Deliyiz tabi kiDegil miyiz ?
Unutmaki dünya faniSenden de değil,en çok senden demeliydin
O zaman siz bana ayıp etmişsiniz Canfeb ile birlikteOlur mu ona tezgah açtık biz burda hayrına aranızda para topladık
İyi olan kazansinBenden senden ciceeeeem buarada ikidir Jenna şaşırma emojisi atıyor digeride dunmuydu neydi hayrolsun kıskanıyorum neynnn @Jenna16
Eridim hemenUnutmaki dünya fani
Veren Allah alır canı
Ben nasıl unuturum seni
Can bedenden çıkmayınca
Şimdiden geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin, hastane günleri de çabucak geçsinBiraz da hastane ortamında sıkılayım bakayım,sonra evde sıkılmaya devam Evet ,5-6 dedi. Ağır hasarlıyım diye
Biraz kıskanıyor biziBenden senden ciceeeeem buarada ikidir Jenna şaşırma emojisi atıyor digeride dunmuydu neydi hayrolsun kıskanıyorum neynnn @Jenna16
Amin kuzum,gececek insallahŞimdiden geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin, hastane günleri de çabucak geçsin
Kızın ekmeği ile oynuyorsunO zaman siz bana ayıp etmişsiniz Canfeb ile birlikte
Napalim geldi ağladı buralarda ihtiyacim var dedi bir el atın dedi ee bizlerde yardımsever üyeler olarak dayanamadıkO zaman siz bana ayıp etmişsiniz Canfeb ile birlikte
Harbi mi ben ne bilemO bize hep satıyorMandal,sepet,huni
İyide niye kiskaniyon ki kukrim ikimizede yeter kazansın yafruuuumİyi olan kazansin
Herkese mavi boncuk ?Biraz kıskanıyor bizi
FarkindayiiiimBiraz kıskanıyor bizi
O en çok benim taam mı?İyide niye kiskaniyon ki kukrim ikimizede yeter kazansın yafruuuum