Hiç mi yokValla sıyırdıkDibinde de kalmadi
Esin evdedir belki dedim canımAşkolsun wp den niye yazmıyorsun
Çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun
Aynen senin çocuk küçük parka gitmek ister:)Hayırlısı artık:)Bizim de site abla aynı bende çıkmıyorum valla ne olur ne olmaz bunaldik falan ama riske atmaya gerek yok ,zaten çıksak kız durmaz park diye oyuzden evde sıkılmacaya devam sağlık için
Gelince banada yazmamış uyanır uyanmaz ben yazdım tabi biraz geç uyandigim için akşam üstü olmuştu sonra dolap işi falan derken daldım ayrıntılı yeni konuştuk sayılır canım
Amin kuzucuuum hepimizi insallahAllah daha iyi etsin canım
Allah razı olsun canim
Bakırköy'e gidekmiiii beyaz önlük giyekmiiiiEl ele Bakirkoy'e
Hem giyen,hem gezek,ama Luppo da alakBakırköy'e gidekmiiii beyaz önlük giyekmiiii
Deli deli gezekmi hele gel gardaş gel gezekkk
Yok evde değildi canım olsada sıkıntı yok o bile biliyor ben anlatıyorum:)Esin evdedir belki dedim canımDenk geliriz elbet dedim,gelemedik Çok sağol güzelciğim,âmin
Murat kekilli gibi duavrdan duvara vuralım mi kendimizi sen bana bir guluyorsun yaaa hani murat diyirsun yaa dediği klipteki gibiBakırköy'e gidekmiiii beyaz önlük giyekmiiii
Deli deli gezekmi hele gel gardaş gel gezekkk
Orası öyle canım çok sevindimAllah razı olsun canim ♥❤Herkesin düzeni bozuk bu ara ya:/
Tamam canım sağolGelince banada yazmamış uyanır uyanmaz ben yazdım tabi biraz geç uyandigim için akşam üstü olmuştu sonra dolap işi falan derken daldım ayrıntılı yeni konuştuk sayılır canım
Benimki kırmızıydı ellaaaam biri yürüttü bulamadım yerinde gönder
Tamam canım, bundan sonra bir şey olursa rahatça yazarımYok evde değildi canım olsada sıkıntı yok o bile biliyor ben anlatıyorum:)