- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Dümdük yüzüne yaşlı mı dedin adamaKarakolda sadece iki kişiye görevi az yazmışlar diyorum yıllar sonra yaşlı olman işe yaradı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dümdük yüzüne yaşlı mı dedin adamaKarakolda sadece iki kişiye görevi az yazmışlar diyorum yıllar sonra yaşlı olman işe yaradı
Yasak bitince anaokuluna alırlarmış canfebiDermaroller,gençleştirici bi alet
Olacağına bakYasak bitince anaokuluna alırlarmış canfebi
Evet,büyük şansBey evde olunca kesik kesik bağlanıyorum idare edin
40 yılda ilk defa cumartesi-pazar evde kalınca sapıttı
Ne yesek,ne içsek.çay demle,kahve içelim, balkona çıkalım
Allah'tan esnaflar emekli olmuyo
Bizde de durum aynıBey evde olunca kesik kesik bağlanıyorum idare edin
40 yılda ilk defa cumartesi-pazar evde kalınca sapıttı
Ne yesek,ne içsek.çay demle,kahve içelim, balkona çıkalım
Allah'tan esnaflar emekli olmuyo
Füze at füzeKarakolda sadece iki kişiye görevi az yazmışlar diyorum yıllar sonra yaşlı olman işe yaradı
Kimde farklı ki?Bizde de durum aynı
Adam garip garip şeyler yapıyo, gidiyo biraz uyuyo biraz kitap okuyo herşeyden biraz biraz, alışkın olmayınca ne yapcanı şaşırdı nasıl davranıcanı bilemiyo bi sakin ol bey bak böyle böyle yapacaksın diye öğretiyorumKimde farklı ki?
2 gün ona 2 yıl gelir şimdi,alışkın olmayıncaAdam garip garip şeyler yapıyo, gidiyo biraz uyuyo biraz kitap okuyo herşeyden biraz biraz, alışkın olmayınca ne yapcanı şaşırdı nasıl davranıcanı bilemiyo bi sakin ol bey bak böyle böyle yapacaksın diye öğretiyorum
Naptilaaaaaaar süle bakemmmBlue_Peri hey panpa. bunlar bana naptilar biliyor musun
Kimler?Blue_Peri hey panpa. bunlar bana naptilar biliyor musun
kafami duvara surtup kivilcim cikarrtilar bastada ismi lazim degil bas harfi jennaNaptilaaaaaaar süle bakemmm
3 günlük mevzuyu ısıtıp getirdi ya lakafami duvara surtup kivilcim cikarrtilar bastada ismi lazim degil bas harfi jenna
can sıkintısı3 günlük mevzuyu ısıtıp getirdi ya la
Valla ben karışmıyorum bacım ne haliniz varsa görün arada bı kivilcimda ben yerim filannnkafami duvara surtup kivilcim cikarrtilar bastada ismi lazim degil bas harfi jenna
Hoşuna gittiyse kıvılcımlar tekrar yapayım yakınlardacan sıkintısı
Akilli kızValla ben karışmıyorum bacım ne haliniz varsa görün arada bı kivilcimda ben yerim filannn
güvendiğim dağlara kar yağdı canfeble cenna vurdu nevrosda cekirdek citleyerek izlediValla ben karışmıyorum bacım ne haliniz varsa görün arada bı kivilcimda ben yerim filannn