Biz bile çok bunaldık, çocuklar hayli hayli bunalıyor.Buhran geciriyorim arada kiizma gelinlik giydir çıkart oglanlara çay ekmek üstü biseyler sur yemek yap ve mutfaktan cikamama gibi bir döngü
Eşim giderken kapıyı arkasından kapattık dışarda hava misss
Bende iyiyim abla, ev hali. Dış hayat sıfır. Markete eşim gidiyor. Biz full evdeyizİyiyim canım sağol sen nasılsın,evdeyim bende çok çıkmamaya çalışıyorum evden..
Oooyyy kıymmam bee şakasına şey ettim benSenin aşkın i da gömdüm içime bir zamanlar iddiaya girdiğim kukrim vardı dedim köy sakla kalbine anahtarı yut dedim kendime
Bal yaz börek yaz ondan sonra birini mi buldun deSen balsın
Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş
Bizimkiler arada balkona çıkıyor sadeceBiz bile çok bunaldık, çocuklar hayli hayli bunalıyor.sürekli oyun istiyor. Kısır döngü yaşıyoruz resmen. Ne zaman biter, sonu da belli değil
Bende iyiyim abla, ev hali. Dış hayat sıfır. Markete eşim gidiyor. Biz full evdeyiz
Biz bile çok bunaldık, çocuklar hayli hayli bunalıyor.sürekli oyun istiyor. Kısır döngü yaşıyoruz resmen. Ne zaman biter, sonu da belli değil
Bende iyiyim abla, ev hali. Dış hayat sıfır. Markete eşim gidiyor. Biz full evdeyiz
Bilmem ki biraz uzak kalsak ozlesek mi ki birbirimizi yeniden aşık oluruz belkiOooyyy kıymmam bee şakasına şey ettim ben
Bir şans daha verelim birbirimize
oldu, şükür.Afiyet olmuştur kesin
Teşekkür ederimMuhteşem olmuş ellerine sağlık
O durumdayızArkadaşın biri kızını hamur açarken paylaşmış kızı 5 yaşında evdekal hamur ye yazmış
Ben çıkayım o zaman bugün daha yazmayayım belki özlersin beniBilmem ki biraz uzak kalsak ozlesek mi ki birbirimizi yeniden aşık oluruz belki
Ellerine sağlık canım
Öyle ablacım yemek bölümüne bile beni siz ittiniz:)Az bir süre değilki yani ne güzel günlerdi onlar demi)))
Aynen hepimiz öyle olduk bagisiklik sistemi güçlendirilmeli ama hamur la borekle ekmekle guclenmiyor ki :/O durumdayız
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım benim çok güzel olmuş
Ben balkona da çıkarmıyorum. İyice paronayak oldukBizimkiler arada balkona çıkıyor sadece
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım
Çok hamur işi yemiyoruz ya:)Ekmeği normal ölçüde yiyoruz:)Aynen hepimiz öyle olduk bagisiklik sistemi güçlendirilmeli ama hamur la borekle ekmekle guclenmiyor ki :/
Hayır hayır sen kal ben giderim nafaka da istemiyorum (daha dün izledim bu repliği çocuklar duymasın da )Ben çıkayım o zaman bugün daha yazmayayım belki özlersin beni
Bak bugün aldığım fırının yuvarlak tepsisinde ekmek yaptım çeyreği gitti kahvaltı da en fazla 3 gün gidiyorÇok hamur işi yemiyoruz ya:)Ekmeği normal ölçüde yiyoruz:)
Sen var ya sennnnnDemek kara lahana çorbasını sen aldın