Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Benim erkek kardeşimde öyleydi şimdi çok becerikli:KK70:Eşi dışarı çıkıyor geliyor evin şekli değişmiş,temizlik yapılmış:KK70:
Benim ailemde erkekler yardımcı olur yemeğe temizliğe falan.ama eşimin ailesi asla yapmaz.yapanı ayıplar.
Kv çocuklar küçükken yer sofrası kurarmış.2 oğlu var,biri sofra bezini getirmiş biri sürahiyi.kp bi kızmış geri götürün onları siz kız mısınız diye :KK43:
Eşimde hiç alışmamış.rica etsem yapıyor ama çok sık değil.yaş aldıkça daha çok yardım etmeye başladı ama henüz tut kaldır çek aşamasında, temizlik bezine geçemedik :KK70:

Benim ailemde erkekler yardımcı olur yemeğe temizliğe falan.ama eşimin ailesi asla yapmaz.yapanı ayıplar.
Kv çocuklar küçükken yer sofrası kurarmış.2 oğlu var,biri sofra bezini getirmiş biri sürahiyi.kp bi kızmış geri götürün onları siz kız mısınız diye :KK43:
Eşimde hiç alışmamış.rica etsem yapıyor ama çok sık değil.yaş aldıkça daha çok yardım etmeye başladı ama henüz tut kaldır çek aşamasında, temizlik bezine geçemedik :KK70:
Benim eşimin ailesi de öyle:)
Oğlumun videoyu gördün.Eşim atmış onlara bu ne kız mı niye yapıyor diyorlar:)
Benim eşim biraz farklı tabi benimde etkim var:)
Mesela burada birbirimize giderken tatlı yapıyoruz.2 sefer giderken tatlıyı eşim yaptı dillere dolandı:KK70:

Benimkilerde sıkıntı yok zaten yalnız evde oturmaya alışkınlar:)Yıllarca gurbette kalınca:)
Kendilerine eğlence buluyorlar:)Sabah sporu yapıyorlar 40-45 dk benim ihtiyacım var onlar yapıyor:KK70:
Resim yapıyorlar,piyano çalıyorlar,pasta,börek yapıyorlar tabi arada temizlik günler geçiyor:)
Normalde kavga ederdik ama şimdi çok iyyiz:KK70:
Kızların çok şanslı. Benim kız sıkılıyor, millete kızarken benim ki de alıştı telefona 🤦‍♀️

Kızların çok şanslı. Benim kız sıkılıyor, millete kızarken benim ki de alıştı telefona 🤦‍♀️
Yapacak başka bir şey yok:)
Sende sürekli olmasada oyalayacak bir şeyler bul canım:)
Ne bileyim birlikte temizlik yapın,yemeğe yardım etsin:)
Bir örgü ver eline örmeyi öğrensin.O yaşlarda meraklı oluyorlar:)

Nevreste Nevreste ablacım
biz çorbayı yapıp fotoğrafları felan çekip, herşey bittikten sonramı sana haber veriyoruz ?
dikkat etmem gereken birşey varmı
Bu bölüme konu açıyorsunuz canım:)Yani haber vermeniz şart değil ama istersen özelden bildirebilirsin birlikte sunum hakkında konuşabiliriz ben her şeye açığım:)

Bu bölüme konu açıyorsunuz canım:)Yani haber vermeniz şart değil ama istersen özelden bildirebilirsin birlikte sunum hakkında konuşabiliriz ben her şeye açığım:)
tamam ablacım :KK71: akşama yaparım diye düşünüyorum :KK70:
baya kafanı ağırtacam sanırım :KK64::KK64:

Ben iyiyim galiba .Ben de gece uyuyamadım.Birkaç gündür eşimin vücudunda kaşıntı var.Geçen gün sağlık ocağına gitti alerji denmiş ilaç verilmiş.Gece gitti acile.Yine alerji denmiş,iğne yapılmış.Sabaha yakın tutturdu tahlil isteyeceğim diye yine gitti. :olamaz: Yine alerji denmiş.Ben uzak kalmak istedikçe sağlık kuruluşlarından :olamaz:Bence kaç gündür evdeydi,çok sıkıldı,Onun bünyesi alışkın değil evde durmaya,sıkıntıdan stresten oldu bence.Gece uyumadım bu yüzden.
Ürtiker belirtisi olabilir genelde stresten ortaya çıkıyor. Vücudunu nemli tuttsun. Evde biraz yer attırıcı spor yapsa iyi gelir. Oğlumda var oradan biliyorum.

X