Görüşürüz canım Allah kabul etsinBen gidiyorum, ezan okunuyor. Muhabbetiniz bol olsun ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz canım Allah kabul etsinBen gidiyorum, ezan okunuyor. Muhabbetiniz bol olsun ❤
Benim ailemde erkekler yardımcı olur yemeğe temizliğe falan.ama eşimin ailesi asla yapmaz.yapanı ayıplar.Benim erkek kardeşimde öyleydi şimdi çok becerikliEşi dışarı çıkıyor geliyor evin şekli değişmiş,temizlik yapılmış
Burda daBen gidiyorum, ezan okunuyor. Muhabbetiniz bol olsun ❤
Benim eşimin ailesi de öyle:)Benim ailemde erkekler yardımcı olur yemeğe temizliğe falan.ama eşimin ailesi asla yapmaz.yapanı ayıplar.
Kv çocuklar küçükken yer sofrası kurarmış.2 oğlu var,biri sofra bezini getirmiş biri sürahiyi.kp bi kızmış geri götürün onları siz kız mısınız diye
Eşimde hiç alışmamış.rica etsem yapıyor ama çok sık değil.yaş aldıkça daha çok yardım etmeye başladı ama henüz tut kaldır çek aşamasında, temizlik bezine geçemedik
Kızların çok şanslı. Benim kız sıkılıyor, millete kızarken benim ki de alıştı telefonaBenimkilerde sıkıntı yok zaten yalnız evde oturmaya alışkınlar:)Yıllarca gurbette kalınca:)
Kendilerine eğlence buluyorlar:)Sabah sporu yapıyorlar 40-45 dk benim ihtiyacım var onlar yapıyor
Resim yapıyorlar,piyano çalıyorlar,pasta,börek yapıyorlar tabi arada temizlik günler geçiyor:)
Normalde kavga ederdik ama şimdi çok iyyiz
Görüşürüz canım kolay gelsinNevoşum ben de kaçtım,görüşürüz canım
Yapacak başka bir şey yok:)Kızların çok şanslı. Benim kız sıkılıyor, millete kızarken benim ki de alıştı telefona
Bu bölüme konu açıyorsunuz canım:)Yani haber vermeniz şart değil ama istersen özelden bildirebilirsin birlikte sunum hakkında konuşabiliriz ben her şeye açığım:)Nevreste ablacım
biz çorbayı yapıp fotoğrafları felan çekip, herşey bittikten sonramı sana haber veriyoruz ?
dikkat etmem gereken birşey varmı
tamam ablacım akşama yaparım diye düşünüyorumBu bölüme konu açıyorsunuz canım:)Yani haber vermeniz şart değil ama istersen özelden bildirebilirsin birlikte sunum hakkında konuşabiliriz ben her şeye açığım:)
Yemekteyiz, Benim Mutfağım
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Olsun canım sıkıntı yok sen yaz ben bekliyorumtamam ablacım akşama yaparım diye düşünüyorum
baya kafanı ağırtacam sanırım
Çok geç kalma karanlıkta sunum iyi olmuyor:)Günü kaçırma:)tamam ablacım akşama yaparım diye düşünüyorum
baya kafanı ağırtacam sanırım
beni bugün işten aradılar gelmek zorunda kaldımÇok geç kalma karanlıkta sunum iyi olmuyor:)Günü kaçırma:)
Tamam canım hayırlısı olsun:)beni bugün işten aradılar gelmek zorunda kaldım
mum ışığında romantik bir çorba yaparız
Tabakta sunacaksan, bekledikçe görüntüsü bozulmayacak bir çorbaysa akşam yapıp, sunumu yarına bırakabilirsin.beni bugün işten aradılar gelmek zorunda kaldım
mum ışığında romantik bir çorba yaparız
teşekkür ederim bakalım deneyecem belki yarına bırakırımTabakta sunacaksan, bekledikçe görüntüsü bozulmayacak bir çorbaysa akşam yapıp, sunumu yarına bırakabilirsin.
Tatlım geçmiş olsun. Senin keyifsiz olmana üzülüyorum.Akşam erken yattım canım.pek iyi hissetmiyorum malesef.sabah kalktım yine kafam bidon
Teşekkür ederim bitanem.Ellerine kollarına sağlık canım müthiş olmuşlar
Ürtiker belirtisi olabilir genelde stresten ortaya çıkıyor. Vücudunu nemli tuttsun. Evde biraz yer attırıcı spor yapsa iyi gelir. Oğlumda var oradan biliyorum.Ben iyiyim galiba .Ben de gece uyuyamadım.Birkaç gündür eşimin vücudunda kaşıntı var.Geçen gün sağlık ocağına gitti alerji denmiş ilaç verilmiş.Gece gitti acile.Yine alerji denmiş,iğne yapılmış.Sabaha yakın tutturdu tahlil isteyeceğim diye yine gitti. Yine alerji denmiş.Ben uzak kalmak istedikçe sağlık kuruluşlarından Bence kaç gündür evdeydi,çok sıkıldı,Onun bünyesi alışkın değil evde durmaya,sıkıntıdan stresten oldu bence.Gece uyumadım bu yüzden.