Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz önce eşim aradı.İşyerindeki doktora da muayene olmuş ,demir eksikliğnden seninki demiş,wpten reçeteyi attı git al diye Gittim geldim.Canı çok tatlı bizimkinin.Az biryeri ağrısa hemen hastaneye koşuyorBen az biryerim ağrıyor desem bişey olmaz benimde ağrıyor diyor amaO zaman kesin alerji :)
Aslında ben de tam iğnelikim ama gidemem valla
Çok geçmiş olsun kuzum İnşallah geçici bir kaşıntıdır.
Ben de o siyah maskeyi yıkadım ,aynen peteğin üstüne serdim ,oraya koymak uygun mu mikrop kapmasın diyor.Yok uygun değil de aslında süs olsun diye koydukAdamlar da bi değişik
Geçen gün ben de o siyah maske haberinden sonra maskeleri kırkladım :)
Peteğin üstüne peçeteyle serdim kurusun diye.dikilmiş başıma benimkine dokunma diyo.git başımdan vallahi kim vurduya gidersin dedim.
Ya sabır yahu yıkayan benim, dokunsam nolcak
nolcak bunlarla bizim halimizBiraz önce eşim aradı.İşyerindeki doktora da muayene olmuş ,demir eksikliğnden seninki demiş,wpten reçeteyi attı git al diye Gittim geldim.Canı çok tatlı bizimkinin.Az biryeri ağrısa hemen hastaneye koşuyorBen az biryerim ağrıyor desem bişey olmaz benimde ağrıyor diyor ama
Ben de o siyah maskeyi yıkadım ,aynen peteğin üstüne serdim ,oraya koymak uygun mu mikrop kapmasın diyor.Yok uygun değil de aslında süs olsun diye koyduk
Ay bi daha gülücem bunaBiraz önce eşim aradı.İşyerindeki doktora da muayene olmuş ,demir eksikliğnden seninki demiş,wpten reçeteyi attı git al diye Gittim geldim.
Sen gül, benim sinirim geçmedi dahaAy bi daha gülücem buna
İkna olmuş mu artık
Ben bi hastane daha bekliyorum ama o performans var eniştedeSen gül, benim sinirim geçmedi daha
İnşallah diyelim.
İzninle ben de gülücemSen gül, benim sinirim geçmedi daha
İnşallah diyelim.
Ne yapayım geçmiyor ki gidiyorum, ne çektiğimi ben biliyorum diyorBen bi hastane daha bekliyorum ama o performans var eniştede
Bak ben de kıyamadım şimdiNe yapayım geçmiyor ki gidiyorum, ne çektiğimi ben biliyorum diyor
Az önce maskeli fotoğraf attı, halinize şükredin, zor nefes alıyoruz, zor çalışıyoruz diye, bütün sinirim gitti
O yaşta atlattıysa ilacını bulmuşlar onlar, başka açıklması olamaz yaniElizabeth ciğim ulusa seslenmiş
Hiç haber de vermedi
Kadın atlatmış ya coronayı be vay anasını
Sesi bile titremiyo konuşurken, Charles daha çok bekler
Ama çogzel ingilizce konuşuyo kadın
Ekmeği bir süredir evde yapıyorum ekmek getirmiyor kiBak ben de kıyamadım şimdi
Ekmek getiriyolar eve o kadar nazları olsun hadi
YaaE
Ekmeği bir süredir evde yapıyorum ekmek getirmiyor ki
Tünaydın canım
Bi sulandırma be kadınEkmeği bir süredir evde yapıyorum ekmek getirmiyor ki
Geçmiş olsun canımAkşam erken yattım canım.pek iyi hissetmiyorum malesef.sabah kalktım yine kafam bidon
Oğlu da dimdik geziyo valla,kesin bişeyler dönüyo dicem de başbakanın durumu ağırmışO yaşta atlattıysa ilacını bulmuşlar onlar, başka açıklması olamaz yani
Başbakanı sallamıyorlardır soylu değil diyeOğlu da dimdik geziyo valla,kesin bişeyler dönüyo dicem de başbakanın durumu ağırmış
Kendi derdimiz bitti elin İngilizi kaldıOğlu da dimdik geziyo valla,kesin bişeyler dönüyo dicem de başbakanın durumu ağırmış