Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
O zaman kesin alerji :)
Aslında ben de tam iğnelikim ama gidemem valla 😱
Çok geçmiş olsun kuzum İnşallah geçici bir kaşıntıdır.
Biraz önce eşim aradı.İşyerindeki doktora da muayene olmuş ,demir eksikliğnden seninki demiş,wpten reçeteyi attı git al diye :olamaz: Gittim geldim.Canı çok tatlı bizimkinin.Az biryeri ağrısa hemen hastaneye koşuyor:olamaz:Ben az biryerim ağrıyor desem bişey olmaz benimde ağrıyor diyor ama:KK62:
Adamlar da bi değişik 🙄
Geçen gün ben de o siyah maske haberinden sonra maskeleri kırkladım :)
Peteğin üstüne peçeteyle serdim kurusun diye.dikilmiş başıma benimkine dokunma diyo.git başımdan vallahi kim vurduya gidersin dedim.
Ya sabır yahu yıkayan benim, dokunsam nolcak 😏
Ben de o siyah maskeyi yıkadım ,aynen peteğin üstüne serdim ,oraya koymak uygun mu mikrop kapmasın diyor.Yok uygun değil de aslında süs olsun diye koyduk :KK53:

Biraz önce eşim aradı.İşyerindeki doktora da muayene olmuş ,demir eksikliğnden seninki demiş,wpten reçeteyi attı git al diye :olamaz: Gittim geldim.Canı çok tatlı bizimkinin.Az biryeri ağrısa hemen hastaneye koşuyor:olamaz:Ben az biryerim ağrıyor desem bişey olmaz benimde ağrıyor diyor ama:KK62:

Ben de o siyah maskeyi yıkadım ,aynen peteğin üstüne serdim ,oraya koymak uygun mu mikrop kapmasın diyor.Yok uygun değil de aslında süs olsun diye koyduk :KK53:
:KK70: :KK70: nolcak bunlarla bizim halimiz :KK70:
Grip olsa sanarsın ki açık kalp ameliyatı olmuş :KK70:

X