Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Nevrestecim kuzum :KK36:
Herkes ekmek yapıyor ben ne yapsam diye düşündüm karıştırdım buzlugu , çıkardım kıymayı veeeee bak ne yaptım.
Eki Görüntüle 2615079

Nevrestecim bazen ben ben olmuyorum ama o da beleş mezar olsa atlayacak gibi davranmasin kuzum ya :KK14:
Ellerine kollarına sağlık canım 😘 müthiş olmuşlar 😍

Sıkıldım galiba biraz :KK43:
Havalar da soğuk, yağışlı.
Biraz güneş olsa yine temizlik vs yapacak işlerim var da,böyle olunca içim daralmaya başladı benim :KK43:
Allah hayırlara çıkarsın ama çok sıkıldım.
abla sıkıldığında hemen beni etiketle.. gelirim gol atarsın keyfin yerine gelir :KK70:

Nevrestecim kuzum :KK36:
Herkes ekmek yapıyor ben ne yapsam diye düşündüm karıştırdım buzlugu , çıkardım kıymayı veeeee bak ne yaptım.
Eki Görüntüle 2615079

Nevrestecim bazen ben ben olmuyorum ama o da beleş mezar olsa atlayacak gibi davranmasin kuzum ya :KK14:
ımmmmmmmmmmm enfes görünüyor enfes... eline sağlık güzeller güzeli canım ablam :KK33:

Sersem gibiyim 🙄
Bacağımı karıştırmaaaaa :confused:
Sen nasılsın canımcım 😘
Ben iyiyim galiba .Ben de gece uyuyamadım.Birkaç gündür eşimin vücudunda kaşıntı var.Geçen gün sağlık ocağına gitti alerji denmiş ilaç verilmiş.Gece gitti acile.Yine alerji denmiş,iğne yapılmış.Sabaha yakın tutturdu tahlil isteyeceğim diye yine gitti. :olamaz: Yine alerji denmiş.Ben uzak kalmak istedikçe sağlık kuruluşlarından :olamaz:Bence kaç gündür evdeydi,çok sıkıldı,Onun bünyesi alışkın değil evde durmaya,sıkıntıdan stresten oldu bence.Gece uyumadım bu yüzden.

Ben iyiyim galiba .Ben de gece uyuyamadım.Birkaç gündür eşimin vücudunda kaşıntı var.Geçen gün sağlık ocağına gitti alerji denmiş ilaç verilmiş.Gece gitti acile.Yine alerji denmiş,iğne yapılmış.Sabaha yakın tutturdu tahlil isteyeceğim diye yine gitti. :olamaz: Yine alerji denmiş.Ben uzak kalmak istedikçe sağlık kuruluşlarından :olamaz:Bence kaç gündür evdeydi,çok sıkıldı,Onun bünyesi alışkın değil evde durmaya,sıkıntıdan stresten oldu bence.Gece uyumadım bu yüzden.
O zaman kesin alerji :)
Aslında ben de tam iğnelikim ama gidemem valla 😱
Çok geçmiş olsun kuzum İnşallah geçici bir kaşıntıdır.

X