- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
İşte, 1 aydan fazla oldu sistem beni almıyordu. Yoksa çoktan gelmiştim, şimdi nasıl olduysa girebildimO zaman artık bizimlesinİyiyim canımsağolSen nasılsın
Şükür canım, hamdolsun iyiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte, 1 aydan fazla oldu sistem beni almıyordu. Yoksa çoktan gelmiştim, şimdi nasıl olduysa girebildimO zaman artık bizimlesinİyiyim canımsağolSen nasılsın
Bir ara gmail - hotmail değişikliği yapıldı:)İşte, 1 aydan fazla oldu sistem beni almıyordu. Yoksa çoktan gelmiştim, şimdi nasıl olduysa girebildim
Şükür canım, hamdolsun iyiyim ❤
Aynen canım, mail adresinden sıkıntı çıkmıştı. Çözülemedi ama şükür, geç de olsa girdimBir ara gmail - hotmail değişikliği yapıldı:)
Düzeldi o zaman:)
Allah iyilik versin
Hotmail ise onu değiştir canımAynen canım, mail adresinden sıkıntı çıkmıştı. Çözülemedi ama şükür, geç de olsa girdim
Aklıma sokmayın 70 olmamak için uğraşıyorumCanfeb 'inki gibi yapacaksan ben yerim
Kilo kardeşliği:)Aklıma sokmayın 70 olmamak için uğraşıyorum
60 larda yapalım onu lütfenKilo kardeşliği:)
Ben veremiyorum:)60 larda yapalım onu lütfen
Bende zip zipin verdiği ödevleri yapıyorum kaç gündür bugünde 30 ar tane yaptımBen veremiyorum:)
Bugün leslie yaptım ama devamı olması lazım keşke hergün yapabilsem:)
Benim kızlarda sabah kalkıp yapıyor onlara takılsam güzel olacakta:)Bende zip zipin verdiği ödevleri yapıyorum kaç gündür bugünde 30 ar tane yaptım
Niye takilmiyorsun:)Benim kızlarda sabah kalkıp yapıyor onlara takılsam güzel olacakta:)
Bugün biraz takıldım:)Niye takilmiyorsun:)
İyi girmişim demek ki bak tatlı yapmışsınDün Youlost16 girdi benim kanıma da
Aslında hislerim değil konun açılınca bildirim geldi,kopya çektimHislerine maşallah
PTT nin herkese 5 maske uygulaması gelmiş,ne kadar sevinmiştir eşinAlışveriş günümün gelmesini bekliyorum .
Malzemesizlikten yapamıyorum çorbamı Maske bulamadik dışarı çıkamıyorum eşim de taktı kafaya yirmi kuruşluk maskeye beş lira vermem diye oturup maske mi oreyim şimdi...ben bu herifin böyle cimri olduğunu bilmiyordum. Deli edecek beni
@Elalis tatlım bir fincan ödünç arseniğin var mıydı kuzum
Ben tarifte vanilya olsa da koymuyorum ,şart değil ki.Bazen aroma için 1 tatlı kaşığı kadar portakal rendesi koyuyorum .Yeri degil ama vanilyasiz kek tarifi arıyorum.
O zaman vanilya kusmuyor mu size :)Ben tarifte vanilya olsa da koymuyorum ,şart değil ki.Bazen aroma için 1 tatlı kaşığı kadar portakal rendesi koyuyorum .
Kimi yumurta kokusunu alıyor kekte,aroma vermek için galiba,ben de pek anlayamadım.Vanilya koyunca diğer tatları bastırıyor bence,gereksiz.O zaman vanilya kusmuyor mu size :)
Vanilya ne için ki zaten. Kabartma tozu neyine yetmiyor.
Bugun pizza denemem oldu yarın kek.
Hiç sorma deynebim imdadimiza yine devlet yetişti.PTT nin herkese 5 maske uygulaması gelmiş,ne kadar sevinmiştir eşin
Küssün çokta umursamıyoruzO zaman vanilya kusmuyor mu size :)
Vanilya ne için ki zaten. Kabartma tozu neyine yetmiyor.
Bugun pizza denemem oldu yarın kek.