- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Saklanamadıysam demek kiTabi ki gözümüz üzerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saklanamadıysam demek kiTabi ki gözümüz üzerinde
Saklanma canımSaklanamadıysam demek ki
Şaka ettim okuyup okuyup kaçıyorumSaklanma canım
Arada ses verŞaka ettim okuyup okuyup kaçıyorum
Artık çok geçŞeytana uyma ... tatlım biz bir zamanlar ketocan kardeşiydik ne güzel...noldu
Diyeti değil profiterol yeme... karıştırıyorsun bak ....
Biraz daha kilo almak ister misinArtık çok geç
Kilo aldım
Korkudan tartılamıyorum ama kesin 70 oldum
Öyle yapmıştımCanfeb 'inki gibi yapacaksan ben yerim
Sadece ikinize mi buuuuBiraz daha kilo almak ister misin
Canim kac gundur ne alaka bilmiyorum muhallebili kadayif cekiyordu, bugun yapayim dedim internetteki marketlerde malzeme yok Sonra dedim evde ne varsa tatli krizi icin soyle bi ortaya dokup firina vereyim ortaya bildigimiz aglayan pasta ciktiSadece ikinize mi buuuu
Çok güzel olmuş ama en sevdiğim,bol çikolatalı
Ellerine sağlık anneeemmmm
Yakinnn cok severim niye kikariyerkadin mavişehir size yakın mı
Sakın gitmeyin ordaki migrosa.corona çıkmış ordaki çalışanların hepsindeYakinnn cok severim niye ki
Ben şok yok biz karsiyakadaki migrosa gidiyoruz ama illa her yerde vardir artik izmirdeSakın gitmeyin ordaki migrosa.corona çıkmış ordaki çalışanların hepsinde
Ben bulurum ellerine sağlıkTarifimi yaptım yükledim çok şükür ama sponsor bulamadım hepsi doğal ürün çünkü markasız
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar herkese
Ben bu kategoriyi nasıl kaçırdım
Fakat suçlusu ben değilim 1 ayı aşkındır giriş yapamıyordum
Yok canım, ben senelik izindeydim. Üstüne fabrika duruşa geçmiş.Hayırlı akşamlar
Sen hala çalışıyor musun yoksa:/
O zaman artık bizimlesinİyiyim canımsağolSen nasılsınYok canım, ben senelik izindeydim. Üstüne fabrika duruşa geçmiş.
Nasılsın Nevoşum