Açıköğretim sınavları online olacak belki odur:)Senin canın baya sıkılmış:)ne vizesi kız kapalı degilmi üni
Kapalı kapalı ben tekniker ünvanı alabilmek içi aöf okuyorumSenin canın baya sıkılmış:)ne vizesi kız kapalı degilmi üni
Sadece mutfakta değil heryerde leb demeden leblebi maşallaaahhhhhhhhhAçıköğretim sınavları online olacak belki odur:)
Bizim varKapalı kapalı ben tekniker ünvanı alabilmek içi aöf okuyorumonline olacak snavlar
Tarım okuyorm varmı bağı bahçesi olan
Kafam biraz çalışırSadece mutfakta değil heryerde leb demeden leblebi maşallaaahhhhhhhhh
Schengen vizesiSenin canın baya sıkılmış:)ne vizesi kız kapalı degilmi üni
Tmm abla bana emanet etme evde bir adet çiçek vardı onuda kuruttumBizim var
Bildiğim iyi olduTmm abla bana emanet etme evde bir adet çiçek vardı onuda kuruttum
Arka bahçeyi capaladim ne ekeyim nasıl ekeyim anlat heleKapalı kapalı ben tekniker ünvanı alabilmek içi aöf okuyorumonline olacak snavlar
Tarım okuyorm varmı bağı bahçesi olan
BilmiyorumArka bahçeyi capaladim ne ekeyim nasıl ekeyim anlat hele
Hiç sormamış ol bahçe boşa kurumasınArka bahçeyi capaladim ne ekeyim nasıl ekeyim anlat hele
Biz genelde onunla paslasiriz
Çok üzülürüm demekten daha kötü ne varsa onu hissederim kuzum.Iddiaya girerim ben gidince herkes dökülecek tek tek
Ben çay demledim, incele istersenDeğişik merak uyandiran arastirma inceleme gerektiren şeyler
Eh işte, sen?Sana da iyi aksamlar ikizim,nasılsın?:))
Biber domates fasulye ekerim ben sen uyuyordun herhalde o dersteBilmiyorumgel birlikte google amcaya soralm
Arka bahçeyi capaladim ne ekeyim nasıl ekeyim anlat hele
Hiç sormamış ol bahçe boşa kurumasın
At bakayimBen çay demledim, incele istersen
Ayyyy nasıl yaptın anlat heleBen çay demledim, incele istersen