Gastronomi istiyorsaniz okuyun kimseyi dinlemeyin icinizden ne geciyorsa onu yapin her is yorucu hic degilse sevdiginiz seyde yorulunMerhaba 18 yaşındayım ve hala yönümü bulamıyorum. Geleceğim hakkında hiçbir fikrim yok . Üni senem ve düşünmekten ders bile çalışamıyorum. Okuyacağım bölüme bir türlü karar veremiyorum . Hangi bölümü okursam okuyayım işsiz kalacağımdan korkuyorum . Psikolojik destek falan demeyin lütfen imkanım yok ...
Rehberci de hep aynı şeyleri zırvalayıp duruyor, kendine hayrı yok .
Sözelden gireyim diyorum edebiyat veya tarih okuyayım diyorum önü açık değil. Gastronomi istiyordum ama çok çalışırsın çok yorulursun diyenler oldu vazgeçtim. Babam sekreter ol rahat para diyor onu zaten istemiyorum . Acaba bu sene değil de kafamı toparlayıp seneye mi girsem diyorum çok yığılma olacak arkadaşlar ben ne yapacağım? Kafayı yiyorum artık bıktım.
Tarihçi de olmak istiyorum bir yandan . Akademisyen olsan ünide görev yapsan ne güzel olur diyorum ama çok zor Of anam Of ne yapacağım benGastronomi istiyorsaniz okuyun kimseyi dinlemeyin icinizden ne geciyorsa onu yapin her is yorucu hic degilse sevdiginiz seyde yorulun
Sınava hangi bölümden hazırlanıyorsunuz önce bir ona karar verseniz; oturup ders çalışıp konularınızı bitirseniz keşke.. bunları düşünmekten ders çalışmaya motive olamazsınız ki..Merhaba 18 yaşındayım ve hala yönümü bulamıyorum. Geleceğim hakkında hiçbir fikrim yok . Üni senem ve düşünmekten ders bile çalışamıyorum. Okuyacağım bölüme bir türlü karar veremiyorum . Hangi bölümü okursam okuyayım işsiz kalacağımdan korkuyorum . Psikolojik destek falan demeyin lütfen imkanım yok ...
Rehberci de hep aynı şeyleri zırvalayıp duruyor, kendine hayrı yok .
Sözelden gireyim diyorum edebiyat veya tarih okuyayım diyorum önü açık değil. Gastronomi istiyordum ama çok çalışırsın çok yorulursun diyenler oldu vazgeçtim. Babam sekreter ol rahat para diyor onu zaten istemiyorum . Acaba bu sene değil de kafamı toparlayıp seneye mi girsem diyorum çok yığılma olacak arkadaşlar ben ne yapacağım? Kafayı yiyorum artık bıktım.
Tyt bitti sayılır 3 ayda ayt yi halledebilir miyim bilmiyorum çok kaygılıyımSınava hangi bölümden hazırlanıyorsunuz önce bir ona karar verseniz; oturup ders çalışıp konularınızı bitirseniz keşke
Sen genede çalış üniversite sınavına sene kaybı yaşama.Tercih zamanı tekrar karar verirsin.Onunde zaman var.Merhaba 18 yaşındayım ve hala yönümü bulamıyorum. Geleceğim hakkında hiçbir fikrim yok . Üni senem ve düşünmekten ders bile çalışamıyorum. Okuyacağım bölüme bir türlü karar veremiyorum . Hangi bölümü okursam okuyayım işsiz kalacağımdan korkuyorum . Psikolojik destek falan demeyin lütfen imkanım yok ...
Rehberci de hep aynı şeyleri zırvalayıp duruyor, kendine hayrı yok .Tm den gireyim diyorum kendime güvenim yok.
3 ayda ne değişir ki diye düşünüyorum sürekli. Çalışsam bile yapamayacakmışım gibi geç kalmışım gibi geliyor bana sizce geç mi kaldımİyi ablacım hangi emslekte çok çalışmadan ilerleme var söyler misin? ne seçersen seç hakkıyla yapmak için çok çalışmak durumundasın. Gastronomiyi bu sebepten istemiyorum onun yerine akademisyen olayım demişsin de sen akademi el kol sallayarak mı yapılıyor sanıyorsun???
Önce bu kafadan çık. 18 yaşta bu ne rehavet yahu, gençsin enerji dolusun tabiki çalışıp enerjini kanalize ediceksin. Çalışmamak, az iş yapıp çok para almak diye bir şey yok bunu her genç kafasına soksun önce. Ayrıca çalışmak gayet güzel bir şey, çok çalışmak da iyidir zihni diri tutar. Gastronomiyi de istediğini sanmıyorum yoksa bir lafla vazgeçmezdin. Önce bir hedef tuttur ona doğru ilerle sonra yoksa bu lafayla barjı bile geçemezsin benden söylemesi
Geç kalmış gibi hissediyorumİyi ablacım hangi emslekte çok çalışmadan ilerleme var söyler misin? ne seçersen seç hakkıyla yapmak için çok çalışmak durumundasın. Gastronomiyi bu sebepten istemiyorum onun yerine akademisyen olayım demişsin de sen akademi el kol sallayarak mı yapılıyor sanıyorsun???
Önce bu kafadan çık. 18 yaşta bu ne rehavet yahu, gençsin enerji dolusun tabiki çalışıp enerjini kanalize ediceksin. Çalışmamak, az iş yapıp çok para almak diye bir şey yok bunu her genç kafasına soksun önce. Ayrıca çalışmak gayet güzel bir şey, çok çalışmak da iyidir zihni diri tutar. Gastronomiyi de istediğini sanmıyorum yoksa bir lafla vazgeçmezdin. Önce bir hedef tuttur ona doğru ilerle sonra yoksa bu lafayla barjı bile geçemezsin benden söylemesi.
3 ayda ne kadar iyi olabilir ki diyorum kendi kendime 0 değilim ama çok iyi de değilimÇalıştığınız hiç bir işte dinlenerek para kazanmayacaksın.
Gastronomi ile ilgili hevesiniz, yeteneğiniz varsa bunu eğitimle taçlandır.
Psikolojik destekten ziyade eğitim için iyi bir rehbere ihtiyacın var.
Kararsızlık kişiyi en kötüye götürür.
Ve maalesef derslerinde yeterli başarısı olmayan öğrencilerimiz kararsızlıkla boğuşuyorlar.
Ayrıca seneye bırakman da manasız.
Atıyorum 20000 de olursun ben ilk 1000'de şu bölümü istiyorum ama Boğaziçi'nde istiyorum dediğin bir anda gelecek yıla atmalı öğrenciler.
Şimdi diyeceğim şu ki yeteneklerini, ilgini bi ölç bakalım.
Sen hele iyi bi puan al. Sonrası kolay.
3 ayda ne kadar iyi olabilir ki diyorum kendi kendime 0 değilim ama çok iyi de değilim
Valla kardeşim. Ben fizyoterapistm. Okurken havalı oluşuna kandım. Al sana hava. Çalışırken canimn cikiyor. Ah ne salakmışım.Merhaba 18 yaşındayım ve hala yönümü bulamıyorum. Geleceğim hakkında hiçbir fikrim yok . Üni senem ve düşünmekten ders bile çalışamıyorum. Okuyacağım bölüme bir türlü karar veremiyorum . Hangi bölümü okursam okuyayım işsiz kalacağımdan korkuyorum . Psikolojik destek falan demeyin lütfen imkanım yok ...
Rehberci de hep aynı şeyleri zırvalayıp duruyor, kendine hayrı yok .Tm den gireyim diyorum kendime güvenim yok.
Fizyoterapist adayı bir flörtüm vardı, kendime masaj yaptırıyordumValla kardeşim. Ben fizyoterapistm. Okurken havalı oluşuna kandım. Al sana hava. Çalışırken canimn cikiyor. Ah ne salakmışım.
Şu anın en güzel mesleği öğretmenlik. Hem rahat, hem maaşlar ayni. Hem de tatili bol. Kesinlikle öğretmenlik oku. 1 an bile pişman olmazsın.
Bu genç yaşımda bel fitigi oldum.beyin ve fiziki yorgunluktan bahsetmiyorum bile.ha bir de sehir hastanelerinde çok hasta alın mantığı var
Canını okuyor yönetim
Öğretmenlik oku
Bu zamana kadar hiç mi “ şunu olmak istiyorum “ demedin ?Merhaba 18 yaşındayım ve hala yönümü bulamıyorum. Geleceğim hakkında hiçbir fikrim yok . Üni senem ve düşünmekten ders bile çalışamıyorum. Okuyacağım bölüme bir türlü karar veremiyorum . Hangi bölümü okursam okuyayım işsiz kalacağımdan korkuyorum . Psikolojik destek falan demeyin lütfen imkanım yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?