• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yönümü bulamıyorum

İleride ne yapmak istediğinize bence karar verin. Akıllı ev yapmak mı, aşı geliştirmek mi, hacker olmak mı, tarihi eserlerle çalışmak mı, yemek yapmak mı, fotoğraf çekmek mi, tercüme yapmak mı, spiker olmak mı, ürün tanıtımı mı, yöneticinin asistanı olmak mı?.. Karar verdikten sonra da bu alanda çalışmak için hangi eğitimleri almanızın gerekli olduğunu araştırın. Belki ön lisans belki de lisans okumanız gerekecek. Ön lisans ise sadece TYT'ye odaklanırsınız, AYT ile zaman kaybetmezsiniz.

Son zamanlarda hep bunu düşünüyorum gençlerin umutsuzluğu…Çok iyi bir hayatımız olmadı ama umudumuz vardı bizim,üniversite okuyacaksa güzel hayatımız diye…Allahım güzel,hayırlı kapılar açsın inşallah

Fizyoterapist adayı bir flörtüm vardı, kendime masaj yaptırıyordum 😂😂😂
Bir gün bana fizyoterapistlerin en sevmediği şeyin herkesin onlara 'bana masaj yapsana' demesi olduğunu söylemişti 😂😂
Katılıyor musun?
Vslla katiliyorum

Valla kardeşim. Ben fizyoterapistm. Okurken havalı oluşuna kandım. Al sana hava. Çalışırken canimn cikiyor. Ah ne salakmışım.
Şu anın en güzel mesleği öğretmenlik. Hem rahat, hem maaşlar ayni. Hem de tatili bol. Kesinlikle öğretmenlik oku. 1 an bile pişman olmazsın.
Bu genç yaşımda bel fitigi oldum.beyin ve fiziki yorgunluktan bahsetmiyorum bile.ha bir de sehir hastanelerinde çok hasta alın mantığı var
Canını okuyor yönetim
Öğretmenlik oku

Yok yok bir öğretmen olarak katılmıyorum. Akşama kadar yüzlerce çocuğun gürültüsü, onlara sabretmek, dur sus demek, velisiyle uğraşmak, idaresiyle, sınavıyla uğraşmak. Akşam eve gelip deneme sınavı hazırla, yazılı oku, akşam velinin biri dertlensin konuş hele ki özel okul olursa ooo... En güzel kısmı dediğiniz gibi 2 ay tatil oluşumuz. O arayı da kışın akşam çalışmaları ile tamamlıyoruz.

Ancak fizyoterapistlerin ne denli yorulduğunu biliyorum. Sizler de bedenen kendinizi çok yıpratıyorsunuz. O sebeple dinlenerek yapacağımız bir iş yok diyorum. Kimisi bedenimizi ikimizi zihnimizi çok yoruyor

Back