eebbaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
35
15
3
29
Kadınlar kulübü sakinleri. Şimdi ben yaptığım testlere boşuna sevinmek istemem ama. Reglim 4 gün geçti. Ve test yaptım. Bunlar hakkında sizlerinde yorumlarını alıp yarın kan vermeyi düşünüyorum. Yine boşuna sevinmemek için kendimi de umutlandirmak istemedim. Eğer hamileysem neler yaptığımı da tek tek yazacağım buraya. Kaset testi sabah ilk idrarla yaptım erken gebeliği de aynı idrarla bir saat arayla yaptım. Çünkü test almaya gittim.

Eklentiler

• IMG-20250226-WA0009.webp
    IMG-20250226-WA0009.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20250226-WA0004.webp
    IMG-20250226-WA0004.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 43
Kadınlar kulübü sakinleri. Şimdi ben yaptığım testlere boşuna sevinmek istemem ama. Reglim 4 gün geçti. Ve test yaptım. Bunlar hakkında sizlerinde yorumlarını alıp yarın kan vermeyi düşünüyorum. Yine boşuna sevinmemek için kendimi de umutlandirmak istemedim. Eğer hamileysem neler yaptığımı da tek tek yazacağım buraya. Kaset testi sabah ilk idrarla yaptım erken gebeliği de aynı idrarla bir saat arayla yaptım. Çünkü test almaya gittim.
Var gibi görünüyor çok yeni olabilir ama en iyisi kan verip netleştirmek 🙂

evet gebe olarak görünüyorsunuz Bence de teste göre ama birinden birini yapmasanız belki diyeceğim ama ikisini de yapmışsınız ki zaten kaset test de erken gebelik testine göre daha doğru sonuç verdiği için %90 doğru gibi

Bence pozitif canım. Kan ver yarın sabah hemen. Hayırlı olsun bize de dua et :KK200::nazar:

Kız bu nasıl başlık ahaha 😂 korkuttun valla. Testin pozitif gözüküyor kan verip netleştir

Back