• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Yolsuzluk" anketinde çarpıcı sonuçlar

Eğer ortada parelel devlet varsa o kısılerı bır burodan alıp başka buroya gorevlendımek ne kadar dogru..

O polıs sucluysa ordada devam edecek faaliyetlerıne bunlar hakkında yasal ışlem başlatmak gerek..

Sonucta devlet ıcınde devlet olmuşlar...

Dıger taraftan hepte bu paralel devlet olusturanlar kacakcılık ve organize bolumlerde guruplanmışlar..

Paralel devletın amacı ne kı..

ya bakın her ne olursa olsun ne için olursa olsun birinin evinden bu kadar yüklü bir para çıkarsa araştırmak kaynaklarını öğrenmek ve bunların doğrultusunda sonuca varmak gerekir bu bir gerçektir ama bunu şov malzemesi yapıp nemalanmaya çalışmak yerine iktidarın karşısına daha sağlam şeylerle çıkmak ve iyi ve güçlü bir muhalefet olmak için çabalamak tüm türkiye için çokk daha hayırlı ve verimli olur. ucuz siyasetten uzak dursunlar yeter

ya bakın her ne olursa olsun ne için olursa olsun birinin evinden bu kadar yüklü bir para çıkarsa araştırmak kaynaklarını öğrenmek ve bunların doğrultusunda sonuca varmak gerekir bu bir gerçektir ama bunu şov malzemesi yapıp nemalanmaya çalışmak yerine iktidarın karşısına daha sağlam şeylerle çıkmak ve iyi ve güçlü bir muhalefet olmak için çabalamak tüm türkiye için çokk daha hayırlı ve verimli olur. ucuz siyasetten uzak dursunlar yeter

sadece evde bi gecede çıkan kutular yok ki kanıt olarak
uzun süredir takip var herşeyi görüntülemişler hiç mi incelemediniz
ses kayıtları var
içişleri bakanının ses kayıtlarını da dinlediniz mi ben asarım keserim anında ipini çekerim tarzı ses kayıtları vardı normal mi bunlar ya
sanki olay sadece ayakkabı kutularıyla sınırlı kalmış gbi konuşuyosunuz

fezlekeler hala beklemedeymiş üstelik neyi bekliyolarsa artık
ama siz sadece yandaş kanalları takip ederseniz inanırsınız bi bütün olarak gözlem yaparsanız daha faydalı olur sizin için

madem öyle neden emniyet teşkilatında binlerce çalışan yerinde oynandı...neden araştırılmadı...tek tekte olsa.neden trt çalışanlarının çoğu görevden alındı (kameramanlarına varana kadar)....neden savcıların görev yerleri değiştirildi bir bir ...onlarıda araştırmak kaynaklarını öğrenmek gerekmiyormuydu yoksa 17 aralık operasyonunun ertesi günü başmadımı tasfiyeler...

emin olun onların hepsinin araştırması yapılmıştır hemde şimşek hızıyla . ama devşet ne yapsın ülkeyi ağ gibi sarmışlar bıraksalardı da koza mı örseler bazıları . heralde bişeyler yapıcaklar

önceden neden savcılara toz kondurulmuyodu şimdi neden akıllarına geldi paralel yapıyı temizlemek
herkes bunun cevabını arıyo didoo

emin olun onların hepsinin araştırması yapılmıştır hemde şimşek hızıyla . ama devşet ne yapsın ülkeyi ağ gibi sarmışlar bıraksalardı da koza mı örseler bazıları . heralde bişeyler yapıcaklar

ozamn bakan çocuklarının yolsuzluğuda şimşek hızıyla olmuştur sizin tabirinizle...

eğer yolsuzluk yapmışlarda herkes gibi cezalarını çekerler bu kadar basit. buna başbakan dahi sahip çıkmıyor zaten neyin husumeti bu. herkes kanun önünde yargılanır suçunun ispatı halinde gereken yapılır .

önceden neden savcılara toz kondurulmuyodu şimdi neden akıllarına geldi paralel yapıyı temizlemek
herkes bunun cevabını arıyo didoo

devlete karşı yapılan her kast misliyle karşılık alır. ayrıca sınırdaki tırda MİT in yani türkiye cumhiriyeti nin gizli şeylerinin olduğu bilindiği halde nasıl oluyorda bunu deşifre etmek için olağan üstü bir çaba sarf edebilir bir memur. işte bu gibi sebeplerden dolayı . anladınız inş.

devlete karşı yapılan her kast misliyle karşılık alır. ayrıca sınırdaki tırda MİT in yani türkiye cumhiriyeti nin gizli şeylerinin olduğu bilindiği halde nasıl oluyorda bunu deşifre etmek için olağan üstü bir çaba sarf edebilir bir memur. işte bu gibi sebeplerden dolayı . anladınız inş.

ama öncesinde o tırların yardım tırı olduğu söylenmiş..yoksa yanlışmı hatırlıyorum..insani yardım malzemesi var denilmişti....

eğer yolsuzluk yapmışlarda herkes gibi cezalarını çekerler bu kadar basit. buna başbakan dahi sahip çıkmıyor zaten neyin husumeti bu. herkes kanun önünde yargılanır suçunun ispatı halinde gereken yapılır .

Neyin cezasını çekecekler,1 aydır bunları suçlayacak bir savcı mı bıraktılar,operasyon yapacak polis mi?
Kim ispatlayacak bunların yaptıklarını,yanlı savcı ve hakimler mi ceza verecek.
'Durmak yok,yola devam'' biraz daha yerler:27:

ama öncesinde o tırların yardım tırı olduğu söylenmiş..yoksa yanlışmı hatırlıyorum..insani yardım malzemesi var denilmişti....

ya ney varsa var devletin gizli yürüttüğü politikasını deşifre etmek adına yapılan bir eylemdi . asıl olay bu. madem yapılıyor o zmn niye ve kime çalışıyorlar tc. nin memurları

benim kastettiğim öncdeki davalarda benim savcım benim polisim deniliyodu
başka insanların hakları çiğnenmiş olamaz mıydı bu durumda
o zaman neden ses çıkmıyodu
insanlar yıllarca suçu belli olmadan hapiste yattı ya
şimdi işin ucu kendine dokunduğunda neden dişlerini çıkarıyolar
önceden de farkındaydı pekala heryere yerleştiklerinin o zaman neden tepki göstermiyodu
böyle birşeyi nasıl savunursunuz eleştirmezsiniz
şimdi hükümete karşı birşeyler dönüyo olabilir tepki gösteriyo olabilir benim sorum neden önceden yapılanları görmezden geldi
neyin ne olduğunu bilmeyecek kadar kör değildir heralde bu kadar güçlü bir başbakan
o yüzden şimdi olanlar kimseye samimi gelmiyo

ya ney varsa var devletin gizli yürüttüğü politikasını deşifre etmek adına yapılan bir eylemdi . asıl olay bu. madem yapılıyor o zmn niye ve kime çalışıyorlar tc. nin memurları

Bir memur devlete çalışır. Devletin hayırı için, vatandaş için çalışır.
Devlet büyüklerinin her emrine evet demek için değil !
Memurda olsalar onlarında doğruları ve yanlışları var, vicdanları var.
Yanlış gördüğü bir şeyi kimse söylemezse, ortaya çıkarmak istemezse ne olur bu vatandaşın hali ?

Back