- 21 Ekim 2024
- 10
- 1
- 21
-
- Konu Sahibi sylviaRose
Doktorum haftaya görünür büyük ihtimalle dedi ama ilk gebeliğim oldugu için endişeliyim karından görünmez ise vajınal bakıcak ama 14 mm bir kese de bebek görünmeyebiliyor fakat yolk ve sac yok mu doktorum bisey demedi sadece bebek hakkında konustuCok erken daha ben 7. Haftada gormustum keseyi
Banada aynisini yapmisti doktor korkma haftaya gozukur :) kilon varmiDoktorum haftaya görünür büyük ihtimalle dedi ama ilk gebeliğim oldugu için endişeliyim karından görünmez ise vajınal bakıcak ama 14 mm bir kese de bebek görünmeyebiliyor fakat yolk ve sac yok mu doktorum bisey demedi sadece bebek hakkında konustu
1.75 boyum var kilom 72 hafif göbüsüm var ama yinede normal boyuma göre birde 21 yaşındayım çok hızlı kilo alıp veriyorumBanada aynisini yapmisti doktor korkma haftaya gozukur :) kilon varmi
Ozaman haftayi bekle acaba kilodan dolayi netmi gozukmedi dje dusundumde hersey normal duruyor 7. Veya 8 hafta hersey duzelir ben ilk doktora gittigimde 6 haftalikti seninkinin yarisiydi1.75 boyum var kilom 72 hafif göbüsüm var ama yinede normal boyuma göre birde 21 yaşındayım çok hızlı kilo alıp veriyorum
Teşekkür ederim bu arada kilolu insanlarda karından ultrason ile daha mı geç görünüyor bilmiyordumOzaman haftayi bekle acaba kilodan dolayi netmi gozukmedi dje dusundumde hersey normal duruyor 7. Veya 8 hafta hersey duzelir ben ilk doktora gittigimde 6 haftalikti seninkinin yarisiydi
Evet ben kilolu gebeyim daha gec gorunmesinden ziyada bebek deriNde oluyir cunku gobekte yag oldugu icin cocukcagzimda napsin derinlerde kendine yer ariyorTeşekkür ederim bu arada kilolu insanlarda karından ultrason ile daha mı geç görünüyor bilmiyordum
Evet ben kilolu gebeyim daha gec gorunmesinden ziyada bebek deriNde oluyir cunku gobekte yag oldugu icin cocukcagzimda napsin derinlerde kendine yer ariyor
Anladım cevap için teşekkür ederim iyi sabahlarEvet ben kilolu gebeyim daha gec gorunmesinden ziyada bebek deriNde oluyir cunku gobekte yag oldugu icin cocukcagzimda napsin derinlerde kendine yer ariyor
bak icin rahat edecekse kalkinca yataktan sana ilk ultrasonum fotosunu atayim hatirlattaAnladım cevap için teşekkür ederim iyi sabahlar
Ya gerçekten çok sevinirim başka bir örnek görmek içimi rahatlatacaktır çok teşekkür ederim şimdidenbak icin rahat edecekse kalkinca yataktan sana ilk ultrasonum fotosunu atayim hatirlatta
Biraz bulanık diye emin olamadım yolk olup olmadığından birde yolk ve sac var ise boş gebelik değildir diyorlardı bu konuda bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirimGolge gibi bir sey varya gri o yolk canim
Endise edecek birsey yok
Senin gebeligim bos degil canım golge gibi gri olan yolk zaten icin ferah olsunBiraz bulanık diye emin olamadım yolk olup olmadığından birde yolk ve sac var ise boş gebelik değildir diyorlardı bu konuda bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim cidden içim rahatladı plansız olsa bile ben ve nişanlım çift çizgiyi gördüğümüzden beri çok istiyoruz onuSenin gebeligim bos degil canım golge gibi gri olan yolk zaten icin ferah olsun
Ben sana 5 haftalik goruntuyu atsam yolk nerede dersin
Hic tadini kacirip stres yapma masallah diyelim kesen cok guzel duruyor
Bir daha ki kontrolde daha belli olur canimÇok teşekkür ederim cidden içim rahatladı plansız olsa bile ben ve nişanlım çift çizgiyi gördüğümüzden beri çok istiyoruz onu
Çok teşekkür ederim iyi sabahlar dilerimBir daha ki kontrolde daha belli olur canim
Hayirli olsun