Sizde son durum ne oldu ?Cevap verdiğiniz için teşekkür 7+3 olarak doktora gittigimde bebek 6+1 yolk kesesi 6 mm olarak ölçüldü üç hafta sonra gel dedi ayrıca kalp atışı. Yavaş atıyor bebegin düzelirim sizce sizde durum neydi
Sonucunuz noldu acaba ayni durumdayim bende cok zor gercekten beklemek cevap verirsen sevinirimMerhaba aynı durumu yaşıyorum normalde 7+3 hamileyim ilk kese gözüktük 2 hafta sonra gel dedi doktorum ben dayanamadım özel bi doktora gittim oda yolk saç kesemin büyük olduğunu bebek Olsada sakat olacağını hemen kürtaj ol dedi ben tekrar kendi doktoruma gidip durumu anlattım oda baktı evet yolk saç büyük ödem var dedi embriyoyu gördü 6 haftalık ama büyük ihtimal düşük yaparsın dedi haftaya tekrar gel dedi içim içimi yiyor sırf bu konu için buraya üye oldum hep okudum fakat sadece 1 kişi olumlu yazmış
Malesef yaşamayip canlilıgını kaybetmesinin bi avantaj oldugunu söyledi doktorum.Kürtaj olucamYolk kesssi 7mm dedi doktor ve kurtaj dedi bilgisi olan normale donen oldumu
Merhabalar son durumunuz ne oldu acabaMrb bizimde yolk kesesi cok buyuk dendi bi hafta dah bekleyelim dediler,kalp atisi var ama zayif...cok uzgunum,bu sekilde olupta duzelen var mi pylasirsa sevinirim
Ben de miniğimi ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı her şey çok güzel dedi. 7+3 te vajinal ultrasonda kalp atışını duyamadı ve yolk sac biraz büyük dedi. Normalde sağlıksız gebeliklerde gördüğümüz bir tablo ama bazen bebek anormal hücrelerini yolk saca atıyormuş ondan da büyüyebiliyormuş dedi, kalp atışı vardı, ekranda görünüyordu ama zayıf olduğu için duyamadık. Umutlanmıştım mucize beklşyordum. Bugün 8+3 te tekrar gittiğimde kesenin şekli bozulmuş, yolk sac daha da büyümüş ve bebeğin etrafında ödem oluşmuş kalbi de geçen haftaya göre daha yavaş atıyordu,hala sesini duyamadık ama ekranda görebiliyorduk. Doktor kesinlikle sağlıksız bir gebelik düşmesini beklicez zaten düşer birkaç güne dedi çok zor kızlar çok zor. Karnında kalbi az da olsa atan bebeğinin ölmesini beklemek. Ve ikinci bebek kaybım olcak ilkini de 7+3 te kaybetmiştim kalp atışı zayıftı yine. Doktor kromozom testleri isteyecek.Merhaba 5 haftalık hamileyim. Normalde adet tarihine göre 7 haftalık olmam gerekiyor.. fakat geç yumurtlama dolayısıyla haftam sat ile uyumsuz.. Cuma günü kontrole gittiğimde kese göründü fakar içerisinde ki yolk sac normalde olmasından daha büyük olarak görüldü. Bir hafta sonra tekrar kontrole gidicem.. Yolk sac normale döner mi ? Gebelik sonlandirilabilir dedi doktorum benim gibi bu sorunu yaşayan ve gebeliği normale dönen var mı? Tecrübelerinizi paylaşmanızı rics ediyorum. Çok stresiyim ve korkuyorum..
Aynı şey benim de başıma geldi bebeğin kesesinde ödem var bebeğin yolk saçı büyük dedi doktor ben de doçente gittim o sorun yok falan dedi ama sadece beni korkutmamak içinmiş gittiğimde 5 haftalıkti sonra kalp atışıni duyduk her şey normal gidiyor sanıyordum sonra ikili tarama testi için gittim bebeğin bütün vücudu şu toplamış 12 haftalık olması gerekirken 10+1 de kalmış kalp atışını son kez gördüm sonra kalbî durdu kürtaj oldum çok zorduBen de miniğimi ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı her şey çok güzel dedi. 7+3 te vajinal ultrasonda kalp atışını duyamadı ve yolk sac biraz büyük dedi. Normalde sağlıksız gebeliklerde gördüğümüz bir tablo ama bazen bebek anormal hücrelerini yolk saca atıyormuş ondan da büyüyebiliyormuş dedi, kalp atışı vardı, ekranda görünüyordu ama zayıf olduğu için duyamadık. Umutlanmıştım mucize beklşyordum. Bugün 8+3 te tekrar gittiğimde kesenin şekli bozulmuş, yolk sac daha da büyümüş ve bebeğin etrafında ödem oluşmuş kalbi de geçen haftaya göre daha yavaş atıyordu,hala sesini duyamadık ama ekranda görebiliyorduk. Doktor kesinlikle sağlıksız bir gebelik düşmesini beklicez zaten düşer birkaç güne dedi çok zor kızlar çok zor. Karnında kalbi az da olsa atan bebeğinin ölmesini beklemek. Ve ikinci bebek kaybım olcak ilkini de 7+3 te kaybetmiştim kalp atışı zayıftı yine. Doktor kromozom testleri isteyecek.
Sabır diliyorum. Ben ptesi günü doktora gittiğimde bebeğimin geçen hafta kalbinin durduğunu öğrendim. Düşmedi miniğim. İlaç verdi doktor vajinadan kullandım düşük yaptırdı. Bugün kontrole gittiğimde kese ve embriyo düşmüştü ama rahimde pıhtı parçaları kalmış bir tur daha ilaç verdi şu an yatağımda sancılar içerisinde yazıyorum allah kimseye yaşatmasın bebeğimi kaybetmenin acısının üstüne bir de düşük sancısı gerçekten çok kötü.Aynı şey benim de başıma geldi bebeğin kesesinde ödem var bebeğin yolk saçı büyük dedi doktor ben de doçente gittim o sorun yok falan dedi ama sadece beni korkutmamak içinmiş gittiğimde 5 haftalıkti sonra kalp atışıni duyduk her şey normal gidiyor sanıyordum sonra ikili tarama testi için gittim bebeğin bütün vücudu şu toplamış 12 haftalık olması gerekirken 10+1 de kalmış kalp atışını son kez gördüm sonra kalbî durdu kürtaj oldum çok zordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?