Yolk sac gorundu bebek yok

bende de ilk kese göründü hatta çok küçüktü daha sonra tekrar gittim kese biraz daha büyümüştü yolk sac da vrdı bebek görunmedı bi iki gün sonra baska doktora gittim alltan ultrasonla baktı orda bebek görünüyodu çok küçüktü kalbi atıyodu hatta gördüm :)
Bebeği gördüğünde kaç hftalıktı cnm

Bebeğin görünmesi ıcın kesenin 20 25mm olması gereklımdıolarda ondan sordum cnm demek kese daha küçükken de gorulebılıyormus

hayır eğer 25, 26 cm kesen olup da bebek görünmüyorsa büyük ihtimalle boş gebelik yaşandığının göstergesi.
yani diyelim kesen 26 cm ama bebek hala görünmedi o zaman büyük ihtimal boş gebelik geçirmiş oluyorsun.
sen içini ferah tut, bak 7. 8. haftalarda gören bir sürü kişi var.
evet kese 10 -15 cm arası bir şeydi benim bebek göründüğünde.

Bn su an aynı durumu yaşıyor 5artı 5 ı'm kese var yolk da gorunmesede dr alttan var dedi ama bebek yok haftaya gel dediler senin tam kaç haftalık vnm ve kesen kc mm?
Canm ben 5+5 de gittigimde kese cok küçüktu. Altan bakti. Cok ufaktim sonra 6+5 te gittim. Altan bakti yine goremedi usten. Yolk sac bar bebek yok dedi. Sonra 7+2 de gitim bebek olusuyr dedi. Cuma günü yani dün tekrar gittim. 8 haftalik olmasi gerekiyordu son adet tarihime gore. Ama doktor 6hf 4 günlük dedi. Kac cm hiç sormadım kalp atisini dinledim. Darısı size insallah. Ben cok sitres yaptim ağladım. Keske yapmasaydim.

Gec döllenme demek kaçıncı günden sonra İlişkiye girmek demek blıomsn mesela ben en son16ıncı gün kırmıştı bnmkıde gec döllenme olabılırmı
Canm gec dollenme adettinn uzunluguna gore. Ben oyle biliyorum. Yani ben 35 gunde bir adet oluyorum. Benm yumurtlama günüm 21. Gun. Yani beklenen adetten 14 gün once. O tarihte iliski oldugunda ve adet donemine geldiğimde son adet tarihime göre 5 haftalik oluyorum. Halbuki genelde baz alinan 28 gunde bir adet gorenlwrin tarihi. 28 günde bir adet olan kişi 14. gun yumurtlar. Adet donemi geldiginde 4 haftalik olur bebek. Sonra gecikme olur kisi 5+larda ya da 6+larda kalp atisini duyar. Sen bu kisiden 1 hafta gec adet oldugun için hem bebek gorunmez hemde kalp atisi duyulmaz. Yani normalde 6 haftada goruluyorsa sabredevksin. 8 e kadar. Çünkü gec adet oluyoruz.

Bebislerimiz sağ salim yanımızda kızlar benim içim artık rahat sağlıkla kucağına alacağımız günler i de gorucezzz boşu boşuna stres yapmayalim

bebek göründüğü zaman kesenin değil bebeğin boyunu söylemişti doktorum canım 7 mm. idi. ama 5+6 kese 12mm,6+1 de başka bir doktorda 10mm ölçüldü kese.
bebeğin görünmesi 6+5' de oldu. 15mm falandır heralde.
muahtemel dogum tarihlerimiz ayni siz 2li testinizi yaptirdiniz mi ??sonuc cikti mi??

Canm ben 5+5 de gittigimde kese cok küçüktu. Altan bakti. Cok ufaktim sonra 6+5 te gittim. Altan bakti yine goremedi usten. Yolk sac bar bebek yok dedi. Sonra 7+2 de gitim bebek olusuyr dedi. Cuma günü yani dün tekrar gittim. 8 haftalik olmasi gerekiyordu son adet tarihime gore. Ama doktor 6hf 4 günlük dedi. Kac cm hiç sormadım kalp atisini dinledim. Darısı size insallah. Ben cok sitres yaptim ağladım. Keske yapmasaydim.
Dr gec dollenmemi dedi canim peki sebebi olarak bsey soyledimi yoksa olabilirmi dedi

Kızlar benim iki gün önce kanamam basladi gece yarısı sabahi bekleyip doktorumü aradım acile gittik dedim ki eyvah gitti bebek acildeyken bile pihtis şeklinde kanamam oldu ultrason da çok şükür ki kalp atışı vardı yalnız kese altı kanama alani var dedi progestan verdi kan sulandirici iğneleri kesti o gün rahatladim ama korkum devam ediyor yine stresliyim yine stresliyim

Iyi aksamlar canlar. Hecen hafta adetin 7. Gecikme gubunde keseyi gorduk. Bugune randevu verdi. Gittim adetim gecikeli 14 gun oldu. Doktor usten bakti goremedi vajinal bakti kese buyumus. Daha onceden cok küçüktü. Yolk sac keseyi de gorduk ama bebek yok. 10 gun sonra gel gec dollenme olabilir dedi. Yolk sac gorduk bu iyi bisey dedi. Gec dollenme olabilir dedi. Ama keseye bakıpta bisey soylemedim yank bazilarinin kese haftasina gore küçük oluyormus. Bana herhangi bisey soylemedi. Sadece gec dollenme olabilir dedi. 7 gun gecikmemde değerim 1100 idi. Hesaplamalarima gore 12 bin olmasi gerekiyor. Ama karindan ukrasonla gozukmedi. Tekrar test de yapmadi. 10 gun sonra gel dedi. Anlamdim cok endiseliyim benzer duumu yasanlar yardimci olabilir mi
Gecen pazar Canim bende 5+3 ken karın ağrısına Dr gittim.Dr kese var ama içi boş.beta hcg yaptı 13000 çıktı. Boş gebelik geçiriyorum dedi.eve geldim ağla ağla. ..sali günü de kendi Dr. Randevu vardı. Bende zaten kese yok diye bir güzel temizliğe kalktım stresten. Salı günü gittim Dr yolk kesesi gözüküyor. 15 gün sonra gel kalp atışlarında bakalım dedi.Bende ama bana başka Dr boş gebelik var dedi,dedim.o da bana kendim kadın doğum uzmanıyim.Konyanın en iyi olarak bilinen başka Dr.gidiyordum.ve benim 8 yaşındaki oğluma dış gebelik teşhisi koydu.sana diyeceğim canına zarar verecek bir durum yoksa birsey söylemek icin 7,8 haftaya kadar beklenmeli dedi.

Kızlar benim iki gün önce kanamam basladi gece yarısı sabahi bekleyip doktorumü aradım acile gittik dedim ki eyvah gitti bebek acildeyken bile pihtis şeklinde kanamam oldu ultrason da çok şükür ki kalp atışı vardı yalnız kese altı kanama alani var dedi progestan verdi kan sulandirici iğneleri kesti o gün rahatladim ama korkum devam ediyor yine stresliyim yine stresliyim
Canm geçmiş olsun. Dikkat et. Yatmaya çalış. Yorma kendini

Gecen pazar Canim bende 5+3 ken karın ağrısına Dr gittim.Dr kese var ama içi boş.beta hcg yaptı 13000 çıktı. Boş gebelik geçiriyorum dedi.eve geldim ağla ağla. ..sali günü de kendi Dr. Randevu vardı. Bende zaten kese yok diye bir güzel temizliğe kalktım stresten. Salı günü gittim Dr yolk kesesi gözüküyor. 15 gün sonra gel kalp atışlarında bakalım dedi.Bende ama bana başka Dr boş gebelik var dedi,dedim.o da bana kendim kadın doğum uzmanıyim.Konyanın en iyi olarak bilinen başka Dr.gidiyordum.ve benim 8 yaşındaki oğluma dış gebelik teşhisi koydu.sana diyeceğim canına zarar verecek bir durum yoksa birsey söylemek icin 7,8 haftaya kadar beklenmeli dedi.
5. Haftada bos gebelik nasil der anlamadım. Beklr canm dikkat et kendine. Inşallah hayırlı haberkeri alirsin

Back
X